Проблем с мигачи и аварийки на Polo 6n2
Проблем с мигачи и аварийки на Polo 6n2
Привет, на всички колеги. Имам следното питане: от няколко дни при подаване на мигач от лоста мигачите примигват два, три пъти и спират, а днес констатирах че и аварииките ми работят само при запалена кола- което не е нормално.Проверих бушони и там всичко си е наред, съмнявам се дали не е в релето проблема, защото доколкото разбрах то е едно и за мигачи и за аварийни светлини. Та въпроса ми е някй знае ли къде точно се намира въпросното реле и как се сваля
Re: Проблем с мигачи и аварийки на Polo 6n2
Решено. Проблема се оказа наистина в релето. А то се намира в едно с копчето за аварийни светлини.Така се и продава в комплект -цена м/у 45 и 55 лева. За да го смените ще се наложи да свалите и част от таблото- там където е копчето за аварийките.Първо отстранете радио-касетофона (моя е фабричния), след това тавичката която е под касетофона. Самата част от таблото се държи на 3 видии (по една в ляво и дясно и една в дълбочина по средата на отвора). След това просто трябва да издърпате тази част от таблото като внимавате за щипките.Изкарвате релето и гоби сменяте с новото.
Надявам се да съм бил полезен с инфото.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”