въпрос за смяна на таблото.бързам за покупка
- siNNermaNN
- Автомобил:
- Двигател:
въпрос за смяна на таблото.бързам за покупка
Molq prostete za latinicata i za mojebi dubliranata tema, no mi predstoi pokupka na tablo (kilometraj) za moeto polo, kilometraja e posledniqt za 6N koito prilicha na golf 4. Ta vuprosat mi e sledniqt. Kolata mi e 1995 godina 1.0 45 konski sili, znaq che shte trqbva prepravqne na shtipkata i tem podobni, no vzprosut mi e dali shte pasne i shte otqita vqrno i dali shte razqita temperaturniqt mi datchik, za da pokazva temperaturata. tabloto e ot 1997-8 godina modelite. Nqkoi pravil li go e tova i kakvo moje da spodeli. Blagodarq vi predvqaritelno 

- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: въпрос за смяна на таблото.бързам за покупка
Пиши на български каквото и да правиш двете табла са несъвестими примери се със старото 

Няма как да го хванеш различия в болчетата , буксата различна нама да ти показа бензина правилно при празен ще е пълно и обратното, температурният дачки и тои ще лъже.
- siNNermaNN
- Автомобил:
- Двигател:
Значи да търся таблото, което е преди това най-новото? Аз съм с най старото с дебелите стрелки
Само такова което изглежда като твоито става говоря за уреди иначе има белички пак като твоито то става .
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”