има ли някой във форума с POLO 2-3 GT?
- maks
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
има ли някой във форума с POLO 2-3 GT?
Ако има нека сподели впечатления.
- Поло 1.3 ГТ "92
- Автомобил:
- Двигател:
92 ГТ
Купих моята Поли април миналата година. До сега съм "натоварил" по нея поне 2 500 за какви ли не глупости, но си струва. Когато е в ред колата е като малка осичка, а ако е добре регулирана си поддържа 160 на магистралата без проблеми. Има достатъчно място в купето, носи на товар ( а и събира учудващо много), при 90 на магистралата то дажа даже под 5.
Като минуси мога да посоча ъгъла на на завой (за толкова малка кола) и липсата на почти всякакви екстри. Работата е там, обаче че търсих кола 4 месеца (а и ми е първа) - видях какви ли не морги и какви ли не уж "по-добри" коли. Какво да ви кажа - видях малката и след половин час вече беше моя ... Това е Поло ГТ "92 -
Като минуси мога да посоча ъгъла на на завой (за толкова малка кола) и липсата на почти всякакви екстри. Работата е там, обаче че търсих кола 4 месеца (а и ми е първа) - видях какви ли не морги и какви ли не уж "по-добри" коли. Какво да ви кажа - видях малката и след половин час вече беше моя ... Това е Поло ГТ "92 -
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- sub-zero
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
minimiro мисля, че нямам грешка. Доколкото знам(пък може и да греша, де ) ГТ-то има ДВЕ разновидности - моноинжекцията (моето) и пълна инжекция ( което е 75 коня) те се различават фактически само по това иначе всичко друго им е същото - окачване, салон, табло ... почти съм сигурен, че не са ми лепнали друг надпис на колата защото познавам първия собственик .....
.... иначе , че блока на Г40 е същия, същия е : имам си един такъв мотор в гаража с електорниката към него, без компресора и чака по-добри времена, когато ще го правя 1.3 турбо ... ноо дотогава много вода ще изтече май
.... иначе , че блока на Г40 е същия, същия е : имам си един такъв мотор в гаража с електорниката към него, без компресора и чака по-добри времена, когато ще го правя 1.3 турбо ... ноо дотогава много вода ще изтече май

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”