И на мен ми се бяха образували такива "технически отвори", аз по принцип нямам такива обаче. Беше ми се отлепила гумата, долу на предното стъкло и проявих доста фантазия, предполагам, че и други колеги имат подобен проблем с измятане на гумената лента.
Първо пробвах да лепя гумата с разни секундни лепила, но не стана, просто не залепва, а и ако има леко напрежение въобще не става, та ползвах едно лепило тип маджун, казва се СЪН ФИКС, като пластелин е, смесват се две равни части, жълто и синьо, после го натиквам под гумата притискам и обирам внимателно излишното количество с една шпакла, става и със стъргалката за лед. Залепям го с тиксо и след, като се втвърди махам тиксото. Гумата беше и понацепена леко и затова, китнах цепките с лепилото, но тъй като е зелено, се наложи да го боядисам с черна боя за пластмаси, лепилото леко се минава с едно апликиращо ножче, да се подравни и да хване по добре боята и ефекта беше поразителен, май трябваше да снимам "ремонта". Който има отлепена гума, може да ползва моят метод.