Значи количката е нова, гаранционна все още. Но с първоте месеци каране ми направи впечатление че предницата се "кълчи" малко повече от нормалното. Когато при ниска скорост леко чукна спирачката се чува "туп!" и колата се клати като че ли няма нито един здрав тампон или все едно колелата са във въздуха!!! Когато погледнах отстрани а един приятел караше и направи лекото чукване на спирачката гледката беше ужасна! Колелата се местят напред-назад като бесни, и то от никакво натоварване! Виждаш просто как носача играе в задната втулка ПРЕКАЛЕНО много и цялата предница се суче! Знам че е нормално да има лек луфт, все пак тампоните са гумено-метални изделия и за това служат, но при мен е нечовешко!
От там започна моето ходене по мъките! В овча купелския сервиз с триста мъки убедих "приемчика" /неслучайно в кавички/ че не е нормално това и той след като покара едно друго ново Поло се убеди в същото. Смениха ми задните втулки на носачите. Аз се занимавам с автомобили и части от доста време, видях втулките, оригинални си бяха, всичко им беше наред. Старите НЕ бяха скъсани, но все пак ги смениха за ЕДИН ЦЯЛ ДЕН. Това както и да е. ЕФЕКТА БЕШЕ НУЛЕВ

В сервиза в Дружба я гледаха 10 човека като рахитично дете и пак същото! Втулки здрави, носачи здрави, опори, амортисьори, биелетки - всичко! И накрая ми викат - "Ми така си е - недомислено, недоправено, карай си я и тва е!"
Това ми е Поло четвърто! Имал съм ги от 81-ва, 89-та, 92-ра и това. Карал съм адски много коли, но такова нещо не ми беше стигало до главата!
Ха сега кажете, някой има ли тоя проблем или аз съм тоя Карък Карамфилов който се изсипа с една торба пари ей за това?!?!