ТаКА тРЯБВА ми кутия с такива кодове
DCH, CWT , DCT ,DED ,DXF , DXQ , EQX
Dizel 1.9 47 kw 64 hp 1996 г
С лост да е кутията
и това не е човеко от 2 месеца търся и няма никаде..на какво прилича това?

Скоростна кутия за VW Polo 1.9 дизел 96г нечовешко е
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
...
мойта я купих с преебана скоросттна,,,- 3 месеца търсих и я откраднаха така с преебаната скоростна...
кат гледам в германия вече има 1000-1500 евро коли...предполагам догодина кат паднат под 1000 и почнат да ги разколачват- ще има..
имаше и един от софия дет търсеше успоредно с мен,,сега гледам че я продава с преебани скорости,та явно -геле...
кат гледам в германия вече има 1000-1500 евро коли...предполагам догодина кат паднат под 1000 и почнат да ги разколачват- ще има..
имаше и един от софия дет търсеше успоредно с мен,,сега гледам че я продава с преебани скорости,та явно -геле...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Jogo_1 написа:Здравей, не разбирам много, но не ти препоръчвам да слагаш с различи предавателни числа колкото и малка да е разликата, при мен направих така и си има разлика във вървежа на колата, стана малко по мудна и няма голяма разлика между 4-5 скорост. Полото е 1.4 дизел.
Мерси за съвета,но ако няма друго решение.......
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
playboy_usa написа:а някой знае ли защо няма такава кутия?да не е прототип мойта кола?и да има само една?
аз същото си го мислех когато търсих вентилатора за охлаждането...голфовия беше по дълъг щото всичко е сгнетено...
не се коси-не е само при теб,обявите на други прототипи...
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details
Re: Скоростна кутия за VW Polo 1.9 дизел 96г нечовешко е
Здравейте колеги!Имам въпрос към вас, може ли някой да ми каже дали на VW Polo 1.9D 98г. Скоростната кутия може да се замени с кутия от друг модел VW.Моята е с жила,а не с лостова система.
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Скоростна кутия за VW Polo 1.9 дизел 96г нечовешко е
Blazer 83 написа:Здравейте колеги!Имам въпрос към вас, може ли някой да ми каже дали на VW Polo 1.9D 98г. Скоростната кутия може да се замени с кутия от друг модел VW.Моята е с жила,а не с лостова система.
Благодаря предварително!
Може колега ,от Лупо и сеат Ароса,моята е от Сеат 1.7 Д кода е същия ДЕД,върви си идеално,не я ремонтирй ,лагерите които ще ти поискат ,ако са оригинални са около 400 лв , не си заслужава ,направо сменяй с читава втора ръка.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”