Имам VW Polo 2005год. 1,4 бензин. Искам да ви попитам няколко неща:
- мога ли да направя така, че на таблото под оборотомера, където има дисплеѝ, да се показва вместо часа темепературата навън?
- колата мисля, че няма комфорт модул, тъѝ като с централното не се вдигат стъклата. Някоѝ ми беше казал, че имало обучаване и тн, но не вярвам на тия неща;
- къде в София мога да си намеря комплект чистачки по-евтино и дали тоѝ включва и задна чистачка или са само предните?

Въпроси за VW Polo 9N3 2005год. 1,4 бензин
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпроси за VW Polo 9N3 2005год. 1,4 бензин
Чистачките се продават на броика задна-28лв предна лява-56лв предна дясна 48лв другия вариант е да си измериш дължината на чистачките и отиваш и купуваш от китаиските папури и сменяш само перата както направих аз , а за показване на температурата моментен разход и др виж на на превлючвателя на чистачките отстрани на лостта дали има едно малко копче което да се натиска нагоре и надолу и така променя покзанията поне при мен е така .Успех.
Последна промяна от anonimko на Чет 07 фев 2013 10:49, променено общо 1 път.
Нямам превключвател на лостчето. Явно са орязали тази екстра. Иначе смених перата на оригиналните чистачки с някакви ментета, но чистят ужасно. В интернет гледам някакви BOSCH Aero, каквито ми трябват на мен, за по 23-4лв даже с безплатна доставка. Ако някоѝ ги е ползвал да даде мнение струва ли си?
-
- Автомобил: polo 6n2
- Двигател: AHW
Пробвай да свалиш стъклото до долу,без да пускаш копчето(държиш го натиснато)30 секунди.После вдигни стъклото до горе и дръж копчето пак 30-тина секунди и виж дали вече ги вдига и сваля само
Самото копче би трябвало да има 2 степени при натискане за сваляне и 2 при вдигане.Дано съм бил полезен.Поздрави.

- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Вземи по добре Марели от тях съм доволен на другата кола и Бош съм имал но нови ги оставих за резерва .
Аз карам Полото с Бош Аеротуин,и съм много доволен.Взех ги преди 7 години,но тогава тепърва навлизаха на пазара и бяха много качествени,скоро взех на баща ми и вече не са същите.Бих ти препоръчал Валео,но не зеленото Валео,а има жълто Валео,под марката SWF,50 лв е комплекта.
Имам разрешение за твоя проблем с температурата,http://prodavalnik.com/lostche-za-migachi-polo-i11315157 има копчето от което се сменят , температура, градуси ,разход и т.н.,цената не я гледаи за форума ще има отстъпка.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”