Предложение за ВАЖНИ! Теми

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Предложение за ВАЖНИ! Теми

Мнениеот Lizard » Съб 10 фев 2007 11:57

Така колеги, на всички ни е ясно че полото е много корава кола и не се чупи :).

Но като гледам този форум си правя извода че има няколко често срещани проблеми. Предлагам за да не се дразним постоянно като някой пусне нова тема и да му отговарят "ползвай търсачката"или"вече смего писали"! Да направим следните важни теми:

Нестабилни обороти.Прични
Скоростни кутии.
и др.

Според мен са належащи такива теми. За да не се получават по 10-20 теми за едно и също. В тези теми да се напишат само основни работи, като възможни причинители и сервизи за диагностика/ремонт и линкове към вече същесвуващите теми за подобем проблем.
mod edit: vaskoto1

Потребителски аватар
pas1.8mi
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 1999

Мнениеот pas1.8mi » Съб 10 фев 2007 13:21

Колега,ако не ти е проблем си оправи правописа на потъмнения текст,че така не ми изглежда сериозно! :wink:

Потребителски аватар
Lizard
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Lizard » Съб 10 фев 2007 13:31

е мерси че ме поправихте :) Ваското само със 1 мин ме изпревари преди да си променя поста.
Извинявам се обикновено си променям постовете по 2-3 пъти след като ги постна да оправям правописни грешки

Потребителски аватар
saa27
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saa27 » Съб 10 фев 2007 15:35

Aко може да се добави и тема за термостатите. А няма ли да е най-добре да се направи един раздел "ОСНОВНИ ПРОБЛЕМИ И ТЯХНОТО ОТСТРАНЯВАНЕ" нещо като малка библиотека, като пак може да е разделено за поло , пасат , голф... и там да могат да пишат само модераторите, така всеки да може да чете от там вместо да се рови в търсачката. :wink:

stil
Автомобил: VW Polo 1991
Двигател: NZ

Мнениеот stil » Съб 10 фев 2007 15:43

[quote="saa27"][/quote]
Да, това е добро предложение. Обикновено присъства в някой форуми като раздел FAQ. Но е огромен труд - всичко трябва да се идентифицира, анализира за адекватност, редактира, да се махне плявата и неверните твърдения (е тука със сигурност ще има обидени). Съмнявам се, че някой ще се навие.

Потребителски аватар
saa27
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот saa27 » Съб 10 фев 2007 15:50

Да вярно е че ще е много труд в началото , но после след това просто като се завърши една тема и се прецени, че е полезна само да се добави в раздеела. Немисля, че за полото темите ще са повече от 5 6 , просто да са най-основните и най-често срещаните проблеми.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”