Колони в задните врати Поло 6N
- shotoman
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: AEE 1997
- Контакти:
Колони в задните врати Поло 6N
Колеги, кажете ми моля ви, позволяват ли задните кори на полото да се изрежат и сложат колони? Модела е 6N `97, 1.6 75кс, 5 врати. Нещо много постна ми идва музиката само с колоните отпред, та ми се иска да позасиля нещата. Ако става, споделете какви колони ми препоръчвате да си купя. Касетовончето е читаво пайнерче 4х50, ам не знам точно кой модел.

Последна промяна от shotoman на Чет 24 мар 2011 15:30, променено общо 2 пъти.
- FivePointeO
- Автомобил: Голф 3
- Двигател: АЕЕ
Re: Колони в задните врати Поло 6N
shotoman написа:Колеги, кажете ми моля ви, позволяват ли задните кори на полото да се изрежат и сложат колони? Модела е 6N `97, 1.6 75кс, 5 врати. Нещо много постна ми идва музиката само с колоните отпред, та ми се иска да позасиля нещата. Ако става, споделете какви колони ми препоръчвате да си купя. Касетовончето е читаво пайнерче 4х50, ам не знам точно кой модел.
Веднага колегите ще те попитат до колко пари, защото цените варират в голям диапазон!
- shotoman
- Контакти:
Искам сравнително хубави колони, не мисля да монтирам от тези по 10 - 15 лева. Мисля, че около 100-150 са приличен бюджет са две не лоши колони на вратите, ако могат да се монтират, разбира се.
- shotoman
- Контакти:
И за да не отварям нова тема - кой може да ми направи километража на полото бял и червени стрелки, като смени диодите за светлини и т.н. както си му е реда
И може ли изобщо де.
Нещо такова (въпреки, че това изглежда зле заради снимката).

Това синьото, най-последното ми харесва най-много

Нещо такова (въпреки, че това изглежда зле заради снимката).

Това синьото, най-последното ми харесва най-много

- FivePointeO
-
- Автомобил:
- Двигател:
Долколкото разбирам няма оригинални отвори така ли.Ако е така ти трябват познания по работа с епоксидна смола,кит и прочие.Щом си решил да слагаш задни колони,по лесно е на кората на багажника,ако твърдо искаш в задните врати си намери предни джобове(като се свали кората предната се отвиват от вътре).Режеш,китосваш,напасваш,тапицираш и си готов.Има и по добри и респективно по сложни варианти разбира се...
- shotoman
- Контакти:
Мен по-скоро въпросът ми беше има ли къде да ми га направят като хората, разбира се да си платя.
P.S. Не искам да знам за Тупалка - за монтирането на касетофона (в смисъл само вкарването му в шейната) и една букса, която ми смениха на касетофона отидоха 50 лева. Да ме прощават.....
P.S. Не искам да знам за Тупалка - за монтирането на касетофона (в смисъл само вкарването му в шейната) и една букса, която ми смениха на касетофона отидоха 50 лева. Да ме прощават.....
- Koksan
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Няма къде да се съберат, затова и няма! Стъклото няма къде да влезе като се свали! Най лесно, както ти казаха колегите е или на задната кора, или както аз бях направил, една малка тубичка в багажника! Чува се достатъчно добре, все пак обема на багажника не е отделян от купето! 
За километражите има коренна разлика! Първата снимка, направо си е направен червено и синьо, на втората снимка е направен бяло и червено, а чак на третата снимка е сменено само осветлението, което се преви елементарно, стига да можеш да държиш отверка!

За километражите има коренна разлика! Първата снимка, направо си е направен червено и синьо, на втората снимка е направен бяло и червено, а чак на третата снимка е сменено само осветлението, което се преви елементарно, стига да можеш да държиш отверка!
- shotoman
- Контакти:
Така се надявах да мога да монтирам на задната врата две колонки
Не искам в багажника, нито на кората. Ще карам без музика, май.... 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Казах ти тогава предни джобове си земи два,монтираш,режеш, зад тях може малко изолация(ако не си циция де),малко кит,боя или облицовка,и си ти.Начинанието ще ти излезе 50 лева сиг за двете врати,разбира се ако си извадиш главата от г**а,и направиш нещо сам.Ако не можеш да сториш такова нещо,отиди при тарикатите,наричащи себе си майстори.Все пак за да има тарикати трябва да има и балъци нали 

- shotoman
- Контакти:
За вратите и джобовете разбрах. А това, че не съм сигурен дали ще направя нещата като хората, не мисля, че ме прави балък. От такива дето са си "извадили" главата от гъ*а и разбират от всичко сме на тоя хал.
А за кората на багажника дали ще станат тези:
http://www.aval-bg.com/car-audio/hertz/midbas-draiveri/hertz-ev-165
CD-то ми е:
4x50w Mosfet
А за кората на багажника дали ще станат тези:
http://www.aval-bg.com/car-audio/hertz/midbas-draiveri/hertz-ev-165
CD-то ми е:

4x50w Mosfet
- shotoman
- Контакти:
Я админите да трият темата направо. Намерих кой да попитам и да ми помогне в заниманието.
-
- Автомобил:
- Двигател:
да попитам дали има кабели за колоно от зад или трябва да се опъват? поло 6н 1996
- FivePointeO
ioco написа:да попитам дали има кабели за колоно от зад или трябва да се опъват? поло 6н 1996
Еми да хвърлим боба и и да видим а?

- Pathfinder
- Автомобил:
- Двигател:
място си има....виж мойте как изглеждат...и кръгли и елипси се събират
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”