Имам POLO 2000г. Когато при тръгване или спиране използвам педала на съединител и газта имам чувство че се закачат някъде. Помислих че килимче пречи ,понагласих го ,но на следващият ден пак го усетих това. По принцип казаха ми че жило за съединител ми за смяна,и педала на съединител ми казаха че по тежък. Дали има връзка.А и забелязах на два пъти ,като студена кола,при палене кола запалва и след една или две секунди гасне. Мислих че не я чувам ,но като решим да тръгвам осъзнавам че тя се изключи,но някак си тихичко. След 1 или 2 опита тръгва си и няма проблем.След това карам я без проблем.Вече 2 пъти направи това нещо,дали има нещо общо с педали и жило на съединител. Питам защото не знам за какво да я прегледат.Знам че и свещите ми не първа младост,имам ги 4 ,мотора ми 16V 1.4 Все си мислим кога и къде ще ме остави,макар че досега не ми се случвало.
И още един въпрос. Жило на съединителя ми саморегулиращо и струва 60 лв.,но казаха ми че мога да сложа и обикновено ,има ли значение??? Че обикновено ми предложиха за около 10лв.

POLO 2000г. Нещо става с педали...
Re: POLO 2000г. Нещо става с педали...
Паникьосахся напразно. погледна я майстор , имаше някаква пластмаса откачена ,а килимче я розмести и закачваше педали.А за гаснене ми казаха, че като се розвали ,тогава ще му мислим .Днес палии върви без проблем.Май трябва да купим руса боя за коса.
- porko
- Автомобил: VW POLO
- Двигател: AAU 1994
Re: POLO 2000г. Нещо става с педали...
ira67 написа:Паникьосахся напразно. погледна я майстор , имаше някаква пластмаса откачена ,а килимче я розмести и закачваше педали.А за гаснене ми казаха, че като се розвали ,тогава ще му мислим .Днес палии върви без проблем.Май трябва да купим руса боя за коса.
Не стоит совсем.Останьтесь брюнеткой

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”