Здравейте ,колеги !
Последните два пъти ми помогнахте ,опитайте и сега -поне със съвет .
Имам Поло Класик 1,9 ,SDI -дизел ,"96г.
Като карам и не включва 5та .Отпускам съединителя ,пак натискам и чак тогава .
Ааа и последният месец имам чувството ,че лоста за скоростите ми се "охлаби .Ако имате идея какво се случва ,моля споделете .
Поло Класик 1,9 ,SDI -дизел ,"96г. Не включва 5та
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Re: Не включва 5та :(
Маслото на скоростите не си е на мястото... Ако съединителя е с помпи (не знам как е на тва поло) прегледай и тях.
Щом скоростния лост е хлабав. Прегледай и отдолу има едни лостчета които се разкачат понякога, нищо страшно. Дано не е кутията...
Щом скоростния лост е хлабав. Прегледай и отдолу има едни лостчета които се разкачат понякога, нищо страшно. Дано не е кутията...
Re: Поло Класик 1,9 ,SDI -дизел ,"96г. Не включва 5та
Счупена прожина на избирача вътре в кутията и явно проблем с маслото и заминал лагер на 5 .Свали капака и огледай от дясно е муфата с избирача мърда ли колелото под нея е лагера . ако е ок смени семеринга на избирача и доляи колкото си е по каталог масло.
- freestyler911
- Автомобил: VW polo
- Двигател: AEX 1996
Нека започне от простичките и евтини неща....
Здравейте ,отново !
Оказа се скъсан тампон на двигатела .Изместване и проблеми със скоростите./Поне така ми обясниха /Сменен е ,маслото на ск.кутия също и сега върви като истинска ! Безаварийно каране, колеги ! Благодаря Ви за съдействието .
Оказа се скъсан тампон на двигатела .Изместване и проблеми със скоростите./Поне така ми обясниха /Сменен е ,маслото на ск.кутия също и сега върви като истинска ! Безаварийно каране, колеги ! Благодаря Ви за съдействието .
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”