Имам проблем с централното заключване на VW Polo 1999г.
-
lavicata
- Автомобил:
- Двигател:
Имам проблем с централното заключване на VW Polo 1999г.
Момчета, моля помогнете ми - централното заключване май се е прецакало
. При заключване на колата звука, който издава продължава около 1 минута и след това спира! От какво може да е и как да го оправя??? Благодаря ви за съдействието 

- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Имам проблем с централното заключване на VW Polo 1999г.
Отвори кората над задния десен калник и виж дали не плува във вода /детска болест за Поло/ Колкото по - малък звук издава тая помпа, толкова е по - добре. Около 30лв е на старо.
-
lavicata
- Автомобил:
- Двигател:
Началото на пролетта старата помпа се беше окислила, защото от стопа беше влязла вода. Купих от моргата помпа (40 лв.) и се оправи. Тогава изобщо не работеше централното. Сега отключва без проблем и заключва, само звука при заключване е продължителен. Като се прибера ще отворя пак отзад да видя дали има вода. Някакви други идеи? Благодаря! 
- slaveiko67
- Автомобил: Golf 3 GT TDI
- Двигател: AFN 96g
Има ли вероятност да са ти дали помпа от друга кола,примерно Голф.Те са еднакви външно,но вътре имат разлика,явно.На моето Поло,слагах голфова.Всичко съвпада,само звука,който издава докато сработва е доста по-продължителен от на оригиналната.Така няколко дни и изгоря. 

-
lavicata
- Автомобил:
- Двигател:
Този звук е отскоро, може би седмица! Преди това не правеше така. Дадоха ми идентичен Part.номер със старата помпа. Те не са ли взаимнозаменяеми?
- Vag_activator
- Автомобил:
- Двигател:
Помпата ти е наред,но имаш пробив във вакумната система!
Скъсано маншонче на машинката за капачката на резероара или тази на задната (5-тата врата).
Аз машинката на резервоара я бях махнал,и навих една рапидка и така си реших проблема с заключването на полото!
Скъсано маншонче на машинката за капачката на резероара или тази на задната (5-тата врата).
Аз машинката на резервоара я бях махнал,и навих една рапидка и така си реших проблема с заключването на полото!
- maslinkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Аз също я смених с такава от автоморга, но по едно време взе да вие продължително и електричара ми направи от двете една, с която съм и досега. Ако нямаш удар, не се съмнявай във вакуума, а търси проблема във втулката на помпата /в началото засяда, докато изгори/ Вземи от новата платката, а от старата - моторчето и ги съеши. А ако искаш иди на вариант нова втулка, както решиш. Успех.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”