Поредният предателски удар от страна на моята количка спрямо мен...

Моделът е Polo 6n2 1,4 2000г. 75 кончета.
Колата ми стои навън, тъй като нямам гараж /уточнявам за по-нататък/.
Зимата ми беше паднал акумулаторът толкова, че дори радиото и централното не бачкаха.
Заредих акумулатора и оттогава до днес нямах никакви проблеми.
Днес сутринта се прибрах от бачкане с колата. Оставих я паркирана на слънце, след около три часа отидох до един приятел - отново с колата безпроблемно. Колата престоя още 20-ина минути на слънце. Качих се, завъртях ключа и нищо. В смисъл чува се първоначалния шум от помпата, стрелката за нивото на бензина се вдига, всички лампички по таблото светват, но после въобще не се чува шум от завъртане или някакъв опит да запали... Радиото работи, централното си работи. Всичко изглежда ОК, но дори и не мирише на запалване. Извиках приятеля, закачихме кабели от неговия акумулатор към моя - пак абсолютно същата ситуация... Проверихме бушоните по таблото и акумулатора - привидно всичко изглежда наред. Само дето колата не пали.

То е ясно, че ще се ходи на сервиз, но все пак ми е много притеснено и нервно какъв ще е проблемът... Един комшия ми вика да съм изчакал да се поохлади и да пробвам пак да я запаля. Дори и да успея, за кола, която ще стои цяло лято на улицата, ми се струва дискомфортно да мога да я подкарвам само ако е хладна...