Колата е на един познат, та като се завърти ключа лампите си светкат, цъка някакво реле, подгрява, но като се завърти ключа за палене нищо не се случва. Лампите продължават да си светят. Къде може да е проблема? При голфовете т.нар. клеморед често прави проблеми, дали и тук може да е от него?
Сега се сещам, че това може да го прави и имобилайзер, но според собственика, който е на вие с автомобилите, нямал такова
Сваля се целия контактен ключ за да го извадиш сваляш волан и втулката сваляш контактният ключ и се равива едно винче , сменяш клемореда и по обратният ред.
Ако е клеморед,иди на ключар да ти свали фтулката със спецялна скоба! Послушай ме,много време ще спестиш с едно 15лв! Аз съм го сменял,но втори път не бих се захванал (никога)!
Аз на голфа си сменям клемореда като разглобя шлиците при карето долу до педалите и извадя волана с целия кормилен прът. Това дали е приложимо и при поло и къде е тази втулка за която пишете?
Преди да се разглоби клемореда може да се извади само буксата отзад и да се включи на работещ клеморед, за да се види дали е от него. Даже временно може да се кара така, като се завърта с отвертка.