Днес се регистрирах опитах да пусна тема, но или не съм успял или не мога да я намеря, което значи, че и вие сигурно няма да я намерите.
Затова пускам нова, старата модераторите могат да я махнат, ако стои там, където не и е мястото, за което се извинявам.
Значи проблема е със колата на сестра ми Polo 1.4i 60Ph ако не бъркам. Има проблем със стартирането на двигатела понякога. Като завъртиш ключа и двигатела се замисля за секунда две и тогава пали, не го прави винаги, но се случва. Два пъти е отказал и се е налагало да бутат колата, за да запали. Другият проблем е че чесовника всеки път се нулира при стартиране на двигатела. Предполагам че двата проблема са свързани. Някъде или дава на късо или има проблем със стартера. Акумулатора (на около 3 години) беше първият заподозрян, но след замерване след каране и престой на колата дава едни и същи показатели около 12,5V замерил съм ги с мултицет. По принцип колата е с акумулатор на BMW, който е за малко по голям двигател, но така е карана и не е имала проблем изобщо. Бушоните съм ги прегледал всички и са наред. Моля за предположения кой е възможният виновник. Само да вметна преди месец и малко и отказа сигнализацията за забравени светлини просто вече няма индикация ако си остави включени фаровете. Не знам дали е свързано, но все пак.
Благодаря предварително за помощта