След много години отсъствие от клуба се завърнах покрай жена ми, тъй като я сдобихме с едно Поло 1.4 MPI, 2001 година, двигател AUD 60 к.с.
Проблема е следния, колата я взехме преди седмица от тогава обикаля сервизи за обслужвания, прегледи газов иньекцион и т.н.... знаете как е с нова кола. Та като ми я върнаха газаджиите ми казаха че колата изстива на по-дълго каране ( бяха го забелязали на булевард Брюксел, към летището), та на прибиране по Цариградско се загледах и забелязах че не изстива ами температурата си пада почти до 0 градуса. Съответно купих термостат и го смених. Вчера жената отиде на работа и каза че пак стине. Днес тествах и аз, като надеждата ми беше да е датчик или нещо друго, но не. Колата си стине, тръбите изстиват, парното духа хладно.... а на место и по сфетофарите колата държи стабилни 90 градуса, перката включва...Всичко води до скапания термостат, който обаче е нов

Някой има ли подобни преживявания или някакви други идеи дето да проверя, защото никак не искам да трябва да слагам кашон пред радиатора.
Благодаря ви предварително.
Поздрави