Vw Lupo 1.4 бензин Проблем с 5-та скорост
Vw Lupo 1.4 бензин Проблем с 5-та скорост
Здравейте! Наскоро си купих Vw Lupo 99г. 1.4 бензин . Имам следният проблем : 5-та скорост ми изключва сменил сам маслото на скоростната кутия и няма течове . Става само когато съм на 5-та и отпусна гъста като давам газ няма проблеми . Някои има ли си на представа за какво става въпрос ? Благодаря предварително :)
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Vw Lupo 1.4 бензин Проблем с 5-та скорост
Тръгнал синхронизатор след някои ден ще трябва да държиш ръката на лоста за да е на 5 скорост сваляй кутията цепене и ремонт
благодаря за отговора но не намирам никаде из нета синьронизатори за моята кола и колко струва ремонта заедно със синхронизатора . Ако някои го е правил преди да сподели :)
- anonimko
- Автомобил:
- Двигател:
Ремонта около 300лв труд а синхронизатора не може ш да намериш в нета ,а в магазините на поръчка но преди да тръгнеш да купуваш намери някои да свали и разцепепи кутията
Като за начало да се свали капака и да се провери лагера на 5 предавка .Ако е ок да се види вилката за износване ако има износване или нова или да се натегне малко и ще се закрепи положениет но за колко никои не знае.Карана е без масло смени ли семеринга на избирача за да твърдиш че няма теч то от там си капе примерно 2 капки на ден и в един момент празна кутия.
има над 100 теми като твойта.

- martom
- Автомобил: Polo
- Двигател: 1.4AEX
Кутията не се сваля и не се цепи. Само се сваля страничния капак.Имаше колега който продаваше 5та.Трябва да се провери от какви коли става.
проблема се оказа че 1-та запчатка на 5-та предавка е износена . Неможах да намеря някои които да продава определени части от скоростна кутия и сега маи ще се наложи да си зимам втора рака скоростна кътия освен ако някои не продава определени части от скоростни кутий и все още несам го намерил 

Зъбчатка или муфата е износена или лагера е заминал.Имам някои части за кутия 085 ако искаш пиши на лично да се доразберем какъв ти е проблема и какво мога да ти предложа като части.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”