POLO 1,4 /2002/ Проблем с лампичката на температурата

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
kir0w
Автомобил:
Двигател:

POLO 1,4 /2002/ Проблем с лампичката на температурата

Мнениеот kir0w » Пет 20 дек 2013 13:15

Здравейте, от 2-3 седмици имам много "интересен" проблем. / Polo 1.4 бенз 2002 /
Значи сутрин, когато запаля колата /всъщност когато е изстинала/ и започва да ми мига лампичката на температурата, изгасям, пак паля - пак мига, отново изгасям и паля - отново мига. Обаче когато е мръдна съвсем леко 1-2 метра напред или назад и е загася и пак запаля - вече не свети !? :screwy
2-3 пъти ми се наложи да е карам на дълги разстояния /200км/ няма никакъв проблем, парното си бачка, загрява нормално - нито бързо нито бавно... абе всичко си е наред, напоследък, когато е карам и натискам газта се чува едно като виене / може и да ми се струва, човек като знае, че има проблем и започва да си въобразява някой път разни тъпотии/
Ходих на 4-5-6 сервиза категорично отказаха да се занимават с нея :censored2 накрая отидох в сервиза на VW и ми казаха, че ще е погледнат но най-рано на ...30декемрви :c058

Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем !? става 2 седмици си е карам в града, не прави никакви проблеми, но ме е страх да не направя някой по-голяма бела... за това искам да е оправя по-набързичко... дано да е нещо датчик матчик, че коледните ще отидат в колата :f048

Потребителски аватар
anonimko
Автомобил:
Двигател:

Re: POLO 1,4 /2002/ Проблем с лампичката на температурата

Мнениеот anonimko » Пет 20 дек 2013 14:11

Виж си нивото на антифриза и буксата на приливника а за виенето сигурно е лагер къде вие отпред -ляво дястно и онзад пак ляво или дястно от която страна е виенето-смяна на лагер .

Потребителски аватар
polovera_9n3
Автомобил: VW POLO TDI
Двигател: BNM 2007

Re: POLO 1,4 /2002/ Проблем с лампичката на температурата

Мнениеот polovera_9n3 » Пет 20 дек 2013 23:13

и моята се включи ония ден че чак и се разпищя :mhihi ама бях я паркирал със задните гуми на един бордюр предницата гледаше към земята :mhihi . ама като я свалих оттам лампата продължи да мига. загасих, запалих и вече не свети... а не трябва ли да си загасне без да паля повторно- ей тва се чудя апък антифриза е на макс... :screwy аа колега киров на едно поло 6н имаше такъв проблем, свали казанчето изми го с някав перилен препарат и спря да му мига- проблема там беше че му беше зацапано казанчето барабар с датчика и се шашкаше от мръсотията.

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”