Поло 6N - Кои части стават от Поло 6N2
Поло 6N - Кои части стават от Поло 6N2
И така колеги, не успях да намеря отговор в търсачката най-важния въпрос е стават ли стопове от поло 6н2 на поло 6н , а другите ми въпроси са страничните лайсни на вратите на какво се държат ако ги махна ще останат ли дупки по вратите от някви щипки и същото за отзад надписа поло на лепенка ли е на щипки ли е ще има ли дупки ако го махна..
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Re: Кое от поло 6n2 става на 6н?
Стават волана и топката на скоростният лост: http://www.tigerstyle.co.uk/phpBB3/view ... 084322686c

Стават стоповете , ама не е чак толкова просто , колегите ще те светнат - правено е от няколко човека до колкото зная.
Фарове,брони,мигачи - нъц
За лайсните ...махат се със сешуар - нищо не остава! Сега ще ти намеря снимчици

Стават стоповете , ама не е чак толкова просто , колегите ще те светнат - правено е от няколко човека до колкото зная.
Фарове,брони,мигачи - нъц
За лайсните ...махат се със сешуар - нищо не остава! Сега ще ти намеря снимчици
Последна промяна от Anbuch на Сря 11 мар 2009 0:05, променено общо 1 път.
чудесно със сигурност и надписа поло е така а за стоповете от 6н2 намерих темата извинявам се
- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
Външно стават. Куплунзите отзад са по-различни от твоите и затова и те трябва да се сменят ,ама предполагам има лечение за това. Аз не съм го правил и затова незнам със сигурност. Ей тука виж: viewtopic.php?f=7&t=132331&start=30
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
Да добявя, че и таблото става
Само с кабеляците трябва да се справите

Само с кабеляците трябва да се справите

Колега, лесно ли пада лепилото което остане от лайсните или трябва да се чегърка с нещо? Смятам да си махам моите лайсни , защото малката дясна ми я няма и стои грозно, по-добре да ги няма всиките.
- aylin78
- Автомобил:
- Двигател:
Да попитам микретите на вратите дали пасват?Тази на поло6н2 е с 3 пина,и диаметар на микретата 22мм.не мога да намеря микрети за това поло никаде 4е за поло6н има навсякаде,ама за 6н2 няма и няма
ако някой нещо знае да помага 

- VW POLO 1.4 TDI
- Автомобил: VW POLO 1.4TDI HIGHLINE
- Двигател: AMF 105p.s.
Корите на вратите също стават,а за стоповете си намерил темата-стават с леки интервенции.
- Blizzarder-VW
- Автомобил:
- Двигател:
Колега за лайсните: аз моите съм ги свалил, лепилото се маха трудно няма какво да си кривя душата едно 3 4аса търках като откачен, но го махнах. На 1 място ми остана отбелязано защото е потъмнял лака на колата, имай го вредвид това! И успех с на4инанието
Колега, моето е черен металик, мина ми през акъла че може да има разлика ама малко се съмнявам
Чакам само малко по-хубаво време и да си намеря един пистолет за горещ въздух и ги мятам
. Дай идея с какво да я търкам че да не надраскам боята, апък и да падне по-лесно. Поздрави!!! 

Амортисьорите дали стават?
Нещо не мога да намеря обикновенни за моето
само за 6н има
http://cgi.ebay.co.uk/JOM-SUSPENSION-KIT-40mm-VW-POLO-6N-94-99-/220747476971?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3365932feb
Нещо не мога да намеря обикновенни за моето

http://cgi.ebay.co.uk/JOM-SUSPENSION-KIT-40mm-VW-POLO-6N-94-99-/220747476971?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item3365932feb
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз като махаха мойте лайсни несъм ползвал никакъв пистолет, само една шпатула с разно чело да не оставя драскотини и след това с разредител, търкане където е останало лепило.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”