Ходих на диагностика и реглажи се чудя дали не ме излъгаха.

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Ходих на диагностика и реглажи се чудя дали не ме излъгаха.

Мнениеот maks » Чет 03 мар 2005 16:14

Полото ми е 1.05 сс моноинжекция, 92г.Закарах го на диагностика а маистора нищо не пипна,всички "настройки" ги правеше през компа.Каза че имало няколко грешки(даваше ми много богата горивна смес).Кажете който е препатил това дали е нормално,аз мислех че ще врътне няколко винтчета а то кво стана...бе много умно се оказа това чудо Screwy

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Пет 04 мар 2005 1:26

Абе тоя да не е магйосник, как ще ти оправи колата без да бута?Доколкото знам стенда само прави диагностика и гледа дали всички стойности са в нормите, също може и да трие грешките ама с това се изчерпва всичко.Я кажи какво и е имало на колата и какво й е оправил?Газ анализатор не ползваха ли?

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пет 04 мар 2005 19:45

Колата имаше неравномерна работа на ниски обороти,на градско ми даде някаде 8-9,а и понеже ми е нова реших да я закарам та всичко да е наред.За газ анализатора не съобразих,аз се изненадах колко електроника има по нея(пък и ме исплашиха че щом е богата сместа 90% е ламбда сонда).Казаха ми да направя няколко кръгчета из квартала та да се види дали ще почне да чисти свещите а нали за това е стенда,ама и аз съм един...В крайна сметка работата малко се подобри,сега има повече ряз.Маистора каза че е исчистил 2-3 грешки...аз обаче останах с впечатление че нещо нее наред.Сега я засичам,като има резултат ще споделя.

Потребителски аватар
NovobranecGT
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот NovobranecGT » Пет 04 мар 2005 21:49

Не знам какъв ти е майстора, ама ламбдата по принцип се гледа като е студена и да загрее на място, а не ми е ясно как ще прави настройки през компютъра.За пръв път чувам за такова нещо, нека и колегите изкажат мнение :wink:

Потребителски аватар
R@do
Батето
Автомобил: Audi 80
Двигател: ABK 1993

Мнениеот R@do » Пон 07 мар 2005 11:54

Егати факира!!!
А сега колатъа как се държи - доволен ли си? Разход?
Стенда е за дигнотстика то така си се казва ама чак да управлява колата, то тогава трябваше да има една клавиатура в нея :shock: :D :shock: :D

Потребителски аватар
maks
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот maks » Пон 14 мар 2005 18:01

Днес си погледнах свештите,почнала е да ги чисти :yeaha: .Утре ще си сменям горивния филтар че ми губи мощност от време на време и след това ще я засека.Досега беше студ и отврат,нищо не ми се пипаше!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”