Здравейте,
Стана авария с двигателя на Поло 1.4 99г. 6n.
Може ли да кажете какъв двигател може да се сложи без много, а по възможност и никакво преправяне. Питам, защото, ако може и други двигатели да се монтират, то изборът ще е много по-голям.
Упражнението не е да стане по-мощен. Гледам да не е скъпо но в същото време да е читав дивгател.
Поздрави
Polo 6n 1.4 - Смяна на двигател
Re: Polo 6n 1.4 двигател
Ако АКК ти върши работа пиши лс да ти дам телефона на човека
Мотора е на 134000 реални . Не е свален от колата и може да се пробва.
Мотора е на 134000 реални . Не е свален от колата и може да се пробва.
- unaffected
- Автомобил: VW Polo 6N
- Двигател: 1.6 AEE 1998
Колега, потърси из форума.
Иначе и аз продавам мотор - АЕХ, необорудван. Все се каня да пускам обява във форума. :)
280 лв.
Лошото е че не съм го карал аз и не мога да дам мнение за състоянието му. Купих цяла кола за части и мотора не ми трябва. Състоянието на останалите части по колата е доста добро, и затова си мисля че и мотора е добър. Човека ми каза че бил на 100 и няколко хиляди. Евентуално мога да го докарам и до София (от Велико Търново). При интерес може съвместно да отворим капака на клапаните/картера и да се огледат валовете, доколкото от това може да се направят някакви заключения. И съединителят е свален (Valeo с не много оставащ живот, но може и да е оригинален). Продавам го както е на снимките (без съединителя).
Стана малко като обява, но ако мога да помогна...
Иначе скоро ще си пусна и обява в "Продава".
Ако ще го правиш ти (в София), бих помогнал :)
Иначе и аз продавам мотор - АЕХ, необорудван. Все се каня да пускам обява във форума. :)
280 лв.
Лошото е че не съм го карал аз и не мога да дам мнение за състоянието му. Купих цяла кола за части и мотора не ми трябва. Състоянието на останалите части по колата е доста добро, и затова си мисля че и мотора е добър. Човека ми каза че бил на 100 и няколко хиляди. Евентуално мога да го докарам и до София (от Велико Търново). При интерес може съвместно да отворим капака на клапаните/картера и да се огледат валовете, доколкото от това може да се направят някакви заключения. И съединителят е свален (Valeo с не много оставащ живот, но може и да е оригинален). Продавам го както е на снимките (без съединителя).
Стана малко като обява, но ако мога да помогна...
Иначе скоро ще си пусна и обява в "Продава".
Ако ще го правиш ти (в София), бих помогнал :)
Мерси колега за предложението. Имам интерес и като спра да пиша тук ще ти пиша на лично :). Но въпросът ми тук не е да ми предложи някой двигател, а КАКЪВ двигател ще стане. Защото тези абривиетури не ми говорят нищо на мен още повече дали са съвместими. Питах майстора, който ще го монтира и той не ги знае.
Та, въпросът е ако някой знае,
- Кой двигател става на коша?
- След като стане, ще трябва ли нещо друго да се доработва (като компютър, скоростна, ... знам ли и аз какво друго)
бих приел и препоръки " вземи такъв, не взимай онакъв"
Мерси предварително.
Та, въпросът е ако някой знае,
- Кой двигател става на коша?
- След като стане, ще трябва ли нещо друго да се доработва (като компютър, скоростна, ... знам ли и аз какво друго)
бих приел и препоръки " вземи такъв, не взимай онакъв"
Мерси предварително.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”