Vw Polo 1.9TDI
Vw Polo 1.9TDI
Zdraveite kolegi.Az sam Valio karam VW Polo Variant 1.9 TDI 90k.c.Vcera mi se sluci edno za men neobqsnimo neshto.Xodix da zaredq malko gorivo na LUKOIL nulirax dnevniq kilometraj otidox do MOLA parkirax kolata svarshix si rabotata i se kacix da si tragvam i kogato dadox na kontakt se poqvo na mqstoto na dnevniq kilometraj SERVICE OIL i zapocna da miga.do sega n mi se beshe slucvalo i neznam kakvoe tova kato sam smenil vsicki kulsumativi na kolat.AKO MOJETE DA MI KAJETE KAKVO MOJE DA E TOVA SHTE SAM VI MNOGO BLAGODAREN............
Последна промяна от IvanMan на Пет 17 яну 2014 5:48, променено общо 1 път.
Причина: Кирилицата е задължителна! Грешен раздел!
Причина: Кирилицата е задължителна! Грешен раздел!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Vw Polo 1.9TDI
Първо колега кирилицата е задължителна. И второ - няма нищо притеснително - просто като са ти сменили консумативите не са ти нулирали сервизния интервал. Има възможност и сам да си го нулираш като направиш поредица от последователни действия (за съжаление не знам при теб как е) или пък някой колега с VAG-COM да ти го направи :)
Re: Vw Polo 1.9TDI
Извинявам се за грешката от моя страна.Благодаря на колегата който ми отговори.Ще трябва да изчистя компютъра и да видя да ли ще се оправи.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”