След некомпетентно монтиране на механизъма за смяната на скоростите от един "баш майстор"(завил един от двата болта накриво),конзолата отново се счупи.Взех да я сменям,но горният болт който държи цялата конзола не се достига,защото ми пречеше датчик предполагам за километража.Разкачих го от буксата и го развих, за да мога да достигна до болта,да го стегна.След като тръгнах да монтирам обратно датчика, има една пластмасова втулка, която не ми позволяваше да навия датчика и затова взех че я натиснах и тя потъна навътре в кутията. Завих датчика, щракнах буксата, тръгвам да паля и да тествам дали скоростите си влизат нормално и какво да видя - километража не отчита и стрелката на горивото играе както си поиска. Разхожда се празно пълно без значение от обороти....и така не мога да разбера с какво гориво разполагам, както и какви километри изминавам...в пълно неведение.
И сега незнам как да си оправя бакиите, които съм забъркал. Ще съм благодарен да помогнете с някой съвет за да оправя нещата.

По-долу на снимката съм показал за кой датчик говоря, че съм демонтирал и монтирал обратно.