Здравейте колеги, днес установих че имам странен проблем с парното, случило се е скоро, необяснимо за мен как, но днес докато си карах си бях пуснал парното на "2" и на позицията за "одухване на стъклото", усетих че доста силно обаче ми духа в краката, отделно стъклото беше започнало леко да се запотява, което до сега не се е случвало когато е било на тази позиция, а преди съвсем лекичко се усещаше в краката, докато сега направо си фучеше от там, проверих с ръка колко силно духа през отворите под прозореца и за огромно мое учудване едва се долавяше някакво движение на въздуха от там, реших да завъртя най-дясната врътка, за да променя мястото където да се отвежда въздуха и тогава отново останах изненадан, по принцип трябва да са 4 позиции (за горе, за долу, за горе и за долу, и за стъклото)когато въртях врътката усетих само 3 позиции, и даже самият показалец не се насочваше точно срещу картинката, а и самата врътка не можеше да се завърти докрай в посока от ляво на дясно.Останах много озадачен на каквато и позиция да я оставех въздух до стъклото не стигаше всичко се насочваше към краката и към горните въздохопроводи (без тези на стъклото), имам чувството че самата клапа и пречи нещо, подпира я или я задържа, не знам

Моля ако някой е имал подобен проблем или ако знае как да го отстраня да пише, защото в това влажно време, прозореца се запотява за отрицателно време и въобще не е работа. Моля също така, ако някой знае къде се намира тази клапа и как да стигна до нея да пише. Надявам се да сте разбрали проблема ми, защото признавам си и аз не мога да го обесня, доста е сложно. Очаквам някой да ми помогне,защото сам незнам къде да бутам, Благодаря предварително