Благодаря ти колега за съпричастността!
Следя редовно форума на сеат и това го четох, но Мишо казва, само ако няма други грешки! На мен ми дава постоянно грешка
http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.php/16490/P0106/000262 Possible Causes
Wiring and/or Connections from/to Manifold/Barometric Pressure Sensor (G71)/(F96) faulty
Leak in Air Intake and/or Exhaust
Manifold/Barometric Pressure Sensor (G71)/(F96) faulty
Engine Control Module faulty
Special Notes
"On certain smaller Engines we've seen cases where a buggy Engine Control Unit Firmware can cause these fault codes" (При определен брой двигатели сме виждали случи тези грешки да се дължат на софтуерен проблем с контролният модул)
Може би съм един от тези късметлии.........
1. Кабел към сензора - уж е проверен, а и след форсиране над 3000 оборота лампата гасне и не светва дълго време.
2. Въздух да влиза, щеше да клати оборотите, това трудно може да се сбърка, щеше да ги вдига, а те са, като на загрял двигател(температурният датчик е сменен).
3. МАП - 3 мапа съм сменил, последният беше, като нов, предишният е проверен, а и мап трудно може да се прецака, според мнението на доста от механиците.
4. Остава ЕКУ, чакам човека, който ще ми сменя да се поосвободи, защото е доста зает, надявам се да стане по скоро.
Дори и да е скапан МАП-а, въпроса е защо пали и веднага падат оборотите, като на загрял двигател. От направените експерименти забелязах, че при палене след 3 часа престой примерно, това миналата седмица, вдига оботоите на 1000, а на сутринта, когато трябва да дори по високи ги вдига и смъква веднага на около 900(870)?!
При скапан МАП или липсата на сигнал към него пак ще има игра на обороти, а те са стабилни, докато не реши сама да изгасне или при подаване на газ с педала(по малко газ при маневриране веднага след запалване).
Все си мисля, че тези двигателил гаснат главно заради липса на сигнал към дросела, самият дросел и температурният датчик, при всички други случаи, ще има нестабилни обороти, но няма да изгасне, защото екуто ще се мъчи да ги държи с клапата.
Не изключвам напълно дюзите, но защо тогава при второ, трето палене си е ок, може би екуто преминава в друг режим?!
Двигателя не тресе, работи си спокойно, което пак не се връзва с дюзи, а и си пали нормално. От дюзи пак клати обороти, защото не разпръскват равномерно.
Мистерията е пълна! Няма игра на обороти, дори и веднага след запалва, заради което изключвам доста неща, просто изгасва, все едно не и стига бензина или няма иска, ток.
Другият важен момент е, защо не си вдига оборотите. Никога, дори и в най големите студове не съм виждал да вдига повече от около 1000 оборота. Интересното е, че стрелката на оборотомера, когато е стояла повече и е студено, при първото палене се вдига до към 1200 и веднага започва да пада до тези на загрял двигател. Гледах клипче в което на друго поло при палене си заковава стрелката на около 1200 оборота и стрелката не мърда, докато не започне да загрява, а моята пада веднага. Впечатление прави и откаченото вдигане обороти, при по топла са по високи?!
Преди да ми пуснат адаптация на дросела, при първо палене след престой, стрелката на оборотомера при палене стоеше, като залепена, двигателя се развърта, а стрелката още стои на 0 и след кратко време (1-2 секунди) започва да се вдига.
Студена пали малко, като дизел, несигурно.
Откачена история!
Просто не могат да ми кажат от къде е проблема за да знам какво да сменям, готов съм и на основен ремонт ако се наложи, но колата като позагрее има перфектен празен ход, работи си нормално, върви прилично за 60 к.с., само ей тва нещо със сутрешното палене ме побърква.
Да паля по 2-3 пъти докато отлепи, след като съм сменил един куп неща си е доста изнервящо.
Тъпото е, че не въпрос на финанси, а на технически възможности, макар, че тук важи поговорката: Това, което не става с пари, става с много пари, т.е. нова кола.
Ако не стане нищо с екуто, ще се захвана сам, като имам повече време, да търся въздух, поне това мога да направя, макар, че я гледаха за въздух, ама кой знае.