Здравейте искам да попитам някой повдигал ли е Лупо само с подмяна на пружините? Ако да, то какви пружини могат да се ползват, като става въпрос за предни и задни. Каква е съвместимостта например с тези на Поло?
Колата е със заводско спортно окачване и идва ниска, особено отпред.
Lupo 6X - Повдигане с пружини
- _Nikko_
- Автомобил: Lupo GTI Toledo Custom
- Двигател:
Lupo 6X - Повдигане с пружини
Последна промяна от hooligans на Пон 07 юли 2014 19:54, променено общо 1 път.
Причина: Оправих заглавието
Причина: Оправих заглавието
Re: Повдигане на Лупо с пружини
Ми колега на първо четене купи си нормални пружини от лупо или ароса ,ако и амортесиорите са ти спортни трябва да смениш и тях със сигурност са с по къс ход . 99,9 % съм сигурен че стават и от поло, не съм гледал номерата някои колега с каталог да провери.
- _Nikko_
- Автомобил: Lupo GTI Toledo Custom
- Двигател:
Да, варианта за смяна на амортисьорите остава. Имаш ли представа колко по-къс е хода на амортисьорите? Казваш че от Поло ще станат почти сигурно, предполагам визираш предни?
Имам предвид че щом си с ниско окачване би трябвало да си и с спортни амортесиори.На болшинството спортни амортесиори хода им е по къс о на заводските и ако сложиш заводски пружини ще скапеш амортесиорите.Иначе според мен не съм провери но и предните и задните заводски на поло би трябвало да станат, това го гадая от факта че повечето части са като на полото.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”