Поло 2002 бензин - Не иска да пали.
Поло 2002 бензин - Не иска да пали.
Преди месец си купих Поло 2002 бензин.Карах го 2,3 дни и започнаха проблемите. Не иска да пали.Карам го известно време спра за малко някъде и после няма тръгване.Мъчи се като завъртя ключа, все едно е паднал акумулатора.И така няколко пъти.Един път пали друг път неща.На два пъти ми изгасна като намаля да завия.И тук идва странния момент карах я на диагностика казаха, че нищо и няма по електрониката. Пратиха ме на механик -отвориха генератора и стартера правиха каквото правиха и казаха, че всичко е о.к.няма там проблем. Всички изключиха проблема да е в акумулатора.И пак продължава да ми први проблеми пали когато иска.Ако някой има идеи да пише.
Последна промяна от hooligans на Пон 07 юли 2014 19:35, променено общо 1 път.
Причина: Оправих заглавието
Причина: Оправих заглавието
Re: Не иска да пали. Поло 2002 бензин
Здравей колега, ние имахме същия проблем само,че с Lada 2104, смених четките на стартера ама нямаше файда.Накрая се оказа от релето на боша.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Е как какво?!?
Релето на боша на Ладата!
Релето на боша на Ладата!

Извинявам се за грешката, клемата на контактния ключ беше проблема 

- freelancer
- Автомобил: VW Polo 1.4 MPI
- Двигател: AKK 2000
Колега, като изгасне в движение свети ли ти нещо по таблото? Ако не ти свети е възможно да е конатктния ключ, обаче ако свети е възможно да е друго, примерно тези симптоми са на датчика на коляновия вал, обаче, защо не го дава като грешка.
Налягането на горивото мери ли го, лесно е.
Един колега с подобни симптоми имаше откачена маса, тази на скоростната кутия, хвърли един поглед и там.
Налягането на горивото мери ли го, лесно е.
Един колега с подобни симптоми имаше откачена маса, тази на скоростната кутия, хвърли един поглед и там.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”