Поло 2ф - може ли да се гресира рейката ?
- дърт милиционер
- Автомобил: WV Polo 2F 1993
- Двигател: 1.4 DIESEL
Поло 2ф - може ли да се гресира рейката ?
Искам съвет за гресиране на рейката. Гледах дали има гресьорка , но никъде не видях. От едната страна /към левия калник може да се свали маншона , но от другата няма място да ми влезне ръката.....Ако някой е правил тази процедура - моля за съвет. Предварително ви благодаря.
- hip-hopotam
- Автомобил:
- Двигател:
Re: може ли да се гресира рейката на Поло -2ф
Не си спомням на това поло дали двата маншона имат една тръбичка дето измества въздуха от единия в другия при пълен ляв/десен.Ако я има тази тръбичка много ще се поозориш да си сложиш маншоните обратно.
Иначе специална процедура за гресиране на рейка не знам,по-важна е лявата страна (която е близо до кормилния прът) защото там има предавка и следователно нужда от грес.
Иначе специална процедура за гресиране на рейка не знам,по-важна е лявата страна (която е близо до кормилния прът) защото там има предавка и следователно нужда от грес.
- дърт милиционер
Благодаря ти друже , и аз така реших , че щом не мога да бръкна от дясно , ще я гресирам само от ляво /по близо до кормилния прът/. 

- vladko1001
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
дано да не е скъсан или пробит маншона..."пръта" в рейката трябва да блести като "тиган на месечина"
...има ли язви или корозии не е добре...пълно е с обяви в mobile.bg или cars.bg за такива бъгита на части...може да се купи рециклирана рейка за 70/80 кинта...предполагам,че имаш разбит десен/по-дългия/накрайник - 60 кинта нов + регулировка на предница - 20кинта ... 
P.S.
малко е "недостъпно" демонтиране/монтиране на кормилната рейка на тези бъгита...но ако майстора не е нервен и "жаден"... шъ свърши работа

P.S.
малко е "недостъпно" демонтиране/монтиране на кормилната рейка на тези бъгита...но ако майстора не е нервен и "жаден"... шъ свърши работа

- дърт милиционер
Re: Поло 2ф - може ли да се гресира рейката ?
Абе нямам нищо разбито , исках само да я гресирам.
- muns61
- Автомобил:
- Двигател:
Не се занимавай с глупости, карай си колата и не си отваряй излишна работа.
Ако има болт за регулиране на луфта и е достъпен махни планката на която седи изкарай карантиите и от там гресирай като пълниш с грес я някои върти волана.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”