Поло 6н 1.9D - Пребоядисване, каква е процедурата ?
- kriskoo_95
- Автомобил: Volkswagen Polo 6N1
- Двигател: 1.9D
Поло 6н 1.9D - Пребоядисване, каква е процедурата ?
Здравейте колеги :) интересувам се каква е процедурата ако искам да сменя цвета на колата си сега например тавана ми е паднал лака т. зелен МЕТАЛИК е нали за цялата кола говорим :) искам да я направя светлосив ама НЕ МЕТАЛИК! Та въпроса ми е кога къде как се сменят документите след новия цвят на колата преди новия цвят горе си долу си колко парички ще излезне всичко това пребоядисване смяна на документи и тъй нататък. Поздрави :)
Последна промяна от hooligans на Пон 07 юли 2014 19:27, променено общо 2 пъти.
Причина: Оправих заглавието
Причина: Оправих заглавието
Re: Пребоядисване на полото 6н1 1.9д каква е процедурата ?
Нямаш ли някой приятел да ти я боядиса.... 1000+лв...
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Боядисваш,после отиваш в КАТ.Там сравняват номерата на купето и двигателя и срещу 20 лв мисля ти сменят талона.
Как сиво без металик?То ще стане като бронз за печка
Как сиво без металик?То ще стане като бронз за печка

За качествено боядисване говоря освен външно, прагове, врати, кош, багажник над 1500 лв.Само от вън и като такси от вън жълто отваряш вратата тя червена най-тънко с най-големият боклук боя 350 400.Това е за софия.
Бих продал колата и бих си купил друга от същият модел с желаният цвят и качество на боята.За кошник които реално струва 1200 лв да дам 1500 за боядисване е нема как да стане.
Бих продал колата и бих си купил друга от същият модел с желаният цвят и качество на боята.За кошник които реално струва 1200 лв да дам 1500 за боядисване е нема как да стане.
- kriskoo_95
djshomi написа:За качествено боядисване говоря освен външно, прагове, врати, кош, багажник над 1500 лв.Само от вън и като такси от вън жълто отваряш вратата тя червена най-тънко с най-големият боклук боя 350 400.Това е за софия.
Колега айде да не се обиждаме нямам пари за нова за това искам да си направя старата в която съм сигурен че за 3години само един накрайник и съединителя който е 950лв ама да чукна на дърво за 3 години само накрайника на предницата е екстра ;) онзи ден я качвах на проверка майстора вика колата е бетон ;) :D
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Аз не знам къде си я качвал на проверка и кой мастор ти е казал, че е бетон, ама само да те светна нещо. При старите коли както всичко е бетон и от раз може да се наложи да подмениш половината кола - като ти се насъберат 2-3 по-сериозни ремонта и си дотам
Ми като нямаш при какъв цвят ще сменяш то без пари не става .Маха се олюпения лак и се пръска нов лак само че качествен и ще ти излезне най-тънко?
- kriskoo_95
Somi написа:Ми като нямаш при какъв цвят ще сменяш то без пари не става .Маха се олюпения лак и се пръска нов лак само че качествен и ще ти излезне най-тънко?
Как и къде става това нещо ?
Става при човека които ще боядисва колата , тои си знае как принципно се минава на водна шкурка .
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”