Колеги здравейте !
Имам следния проблем с Поло 1,4 97г. :
Преди седмица монтирахме нов газов инжекцион и започнаха проблемите !
Първо само започна да прехвърля ту на газ ту на бензин и газаджийте казаха да сменим кабелите !
Смених кабелите и капачката , но колата преждевременно започна да насича и да не може да се изфорсира както на газ та и на бензин !
Смених и свещите и се оправи , но само докато загрее и после пак .
Спря да сменя сама газ/бензин , но като загрее започва да глъхне,да не може да се изфорсира ,да играят оборотите и на газ и на бензин и то не постоянно ( прави го като загрее после спира после пак ) в последствие и акумолатора изчезна за един ден ( може и да си му е дошло време) още не съм го замерил за консумация в покой !
Моля за някакъв съвет за проблема преди да ходя пак при майторите , че и те сменят наред за по лесно ;)
Благодаря предварително и се извинявам ако има подобна тема , но от работа последната седмица не ми остава време да седна да се поразровя по обстойно :)
Поло 6N 1,4 97г. - Тресе,придърпва и глъхне?
- ivanminkov1981
- Автомобил: Polo
- Двигател: 1.4 i 96
Поло 6N 1,4 97г. - Тресе,придърпва и глъхне?
Последна промяна от hooligans на Пон 07 юли 2014 19:26, променено общо 1 път.
Причина: Оправих заглавието
Причина: Оправих заглавието
- freelancer
- Автомобил: VW Polo 1.4 MPI
- Двигател: AKK 2000
Re: Проблем с Плоло 1,4 - тресе,придърпва и глъхне?
Връщай се при газаджиите, те са прецакали нещо, що това е била последната интервенция, много неща може да са, нещо по токовете ти е проблема според мен. Виж акумулатора дали го зарежда алтернатора. Провери колко е без консуматори и с консуматори. Преди да запалиш и след, като запалиш.
Купуваш си един мултицет за 10 тина лева и мериш.
Купуваш си един мултицет за 10 тина лева и мериш.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”