Поло - предните чистачки не работят
-
- Автомобил:
- Двигател:
Поло - предните чистачки не работят
Здравейте всички фенове на Фолксваген. Имам голям проблем със моето ПОЛО: Преди няколко дена си пуснах предните чистачки, за да си почистя стъклото, както ги пуснах тръгнаха за момент и спряха и пак продължиха, но до средата на предното стъкло и там останаха.Понеже съм сменил над двадесетина фолксвагена и знам че постоянно нещо аварира по тези коли и не ме стресна изобщо. Проверих първо бушончетата за изгорял, но уви всичките са здрави, от там се насочих към моторчето разглобих го и него почистих го гресирах го където трябваше и го пробвах на акумулатора оказа се че и то работи, и така стигнах до ключа на чистачките. Сложих други ключ, но и със него не иска да тръгне. Като пусна на интервал или някоя от скоростите релето включва и пак не тръгват. Ако някой има идея какво може да е моля нека напише, че се видях във приключение. Благодаря предварително.
-
- Автомобил: Nissan 200SX and VW Polo 6N 1996
- Двигател:
Re: Поло - предните чистачки не работят
Това, че релето включва не означава, че контактите му работят. Премери след релето какво се случва. Щом си имал 20 VW-та няма начин да не се справиш с такава дреболия ;-) След втората кола и първата жена всичко е лесно.
Re: Поло - предните чистачки не работят
Забили оси на чистачките. Откачи щангичките от моторчето и виш дали се движат лесно чистачките. На всеки 2ри ФВ са забили в осите от наводняване поради непочистване на каналите за отводняване.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”