Поло 6н2 - Проблем със заводската аларма
-
- Автомобил:
- Двигател:
Поло 6н2 - Проблем със заводската аларма
здр колеги имам един проблем,значи колата както си е пред блока долу заключена се включва заводската аларма която е клаксона на колата слизам отключвам колата от дистанционното(ключа)и спира да свири след това я заключвам отново и след малко отново започва да свири клаксона.не го правеше до скоро а сега зачестя.Моля ви ако знаете как да го оправя това пишете. 

Последна промяна от hooligans на Пет 04 юли 2014 15:15, променено общо 3 пъти.
Причина: Оправих заглавието
Причина: Оправих заглавието
- Shamata
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с заводската аларма на поло 6н2
martinskiqt написа:здр колеги имам един проблем,значи колата както си е пред блока долу заклучена се вклучва заводската аларма която е клаксона на колата слизам отклучвам колата от дистанционното(клуча)и спира да свири след това я заклучвам отново и след малко отново започва да свири клаксона.не го правеше до скоро а сега зачестя.Моля ви ако знаете как да го оправя това пишете.
Най-вероятно има муха вътре в колата. И при мен го имаше този момент на 2-3 пъти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с заводската аларма на поло 6н2
Или проблемен обемен датчик.
Re: Поло 6н2 - Проблем със заводската аларма
Да и при мен почна този проблем. Правеше го когато има муха но сега няма и пак се включва. Вероятно е от този датчик. А как може да се провери или да се смени? Знам, че има копче за изключването му. Но питам за възможен ремонт?
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”