Здравейте,
В най-студената сутрин ми блокира потопяемата помпа,Карах една седмица само на газ.
Днес сутринта изненада няма никакво захранване на таблото, /не светят никакви лампи/ не върти стартера. Акумулаторът е добре, фаровете, аварийки светят. Смених клемореда на контактния ключ . . . .Ефект няма. Къде може да е праблемът? Дали не е някое реле или кабел? Благодаря предварително за всякаква идея или съвет.
Поло 2ф 1.3 ГТ - изгоря помпата и изчезнаха токовете
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Поло 2ф 1.3 ГТ - изгоря помпата и изчезнаха токовете
провери предпазителите
замери акумулатора при опит за стартиране колко волта има.преди време на акумулатора ми една от клетките окъси и също не светеше нищо по таблото,фарове имаше като дам с лоста на дълги
замери акумулатора при опит за стартиране колко волта има.преди време на акумулатора ми една от клетките окъси и също не светеше нищо по таблото,фарове имаше като дам с лоста на дълги
-
- Автомобил:
- Двигател:
Пробвах и с друг акумулатор . . . Просто някъде нещо е прекъснало реле, кабел ....
- moimoimoi
- Автомобил:
- Двигател:
явно трябва да се мери с мултицет къде е проблема
клемите на акумулатора добре ли са свързани с кабелите?
клемите на акумулатора добре ли са свързани с кабелите?
-
- Автомобил:
- Двигател:
Проблемът е решен след щателна проверка и прозвъняване - централен голям куплунг прехвърлящ всички "връзки" през щита към двигателния отсек. Намира се под таблото в ляво, другата му част е точно до бущоните . . . .Успех на всички.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”