Polo 6N2 AMF задържане на спирачки
- go4o.m
- Автомобил: VW POLO
- Двигател: AMF 2001
Polo 6N2 AMF задържане на спирачки
Имам странен проблем със спирачките като спра на място колата не помръдва без да съм натиснал спирачките задържа но не много на по-голям наклон тръгва,ръчната е охлабена,онзи ден свалих всички накладки и ги почистих както и всеки супорт(нямаше видими поражения) проверих ABS с ваг ком няма грешки.Имам съмнение за запушено маркуче,виждал съм такъв случай в бившата фирма един колега така се хвърли странично от запушено маркуче,пропуска течност към апарата но не го връща в системата самият маркуч се разгражда на някакви топчета и става тапа.Ако някой има други предположения ще се радвам да ги чуя 

Последна промяна от go4o.m на Съб 18 окт 2014 17:29, променено общо 3 пъти.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Задържане на спирачки Polo 6N2 2001г
Правиш профилактика на спирачните апарати, развиваш всички маркучета и сменяш спирачната течност.
- go4o.m
- Автомобил: VW POLO
- Двигател: AMF 2001
grishitu написа:Правиш профилактика на спирачните апарати, развиваш всички маркучета и сменяш спирачната течност.
Не само по външната част почиствам ръжда кал,избягвам да завивам и развивам защото постоянно късам болтове и гайки.Значи трябва да отида в сервиз да ми сменят маркучетата и течността,моля препоръчайте ми евтин и свестен сервиз.

- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
пример: Polo 6n 1996г. АЕЕ - бензинова помпа
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”