Polo 1.7 SDI 60 к. с. 98 година.- проблем с заключване
-
- Автомобил: VW POLO 1.7 SDI 60 k.s.
- Двигател: 6N 6KV
Polo 1.7 SDI 60 к. с. 98 година.- проблем с заключване
Здравейте, какво ми се случи преди 3 дена късно вечерта врата от дясната страна на шофьора нискаше нито от вътре. Нито от вън да се отвори при отклчена кола, при няколко опита за отключване и заключване на централното се отвори само от вън, от вътре се отвори след отварянето от вън я затворих вратата и тогава се отвори и от вън. Така всеки път като заключа колата обаче какво се случи на другия ден отклучвам и уви страна от към шофьора задна предна врата не се отваря нито отвътре нито от вън. Хубаво качих се през дясната врата и отидох на лекции след 40 мин пак същия номер. Днес след като беше наречена от слънцето нямаше този проблем освен първия за дето ви писах, а от когато я имам като отключа колата и дръпна дръжката се отваря при второ дърпане.
-
- Автомобил: Nissan 200SX and VW Polo 6N 1996
- Двигател:
Re: Polo 1.7 SDI 60 к. с. 98 година.- проблем с заключване
Колега, българин ли си? Че нещо не ти разбирам напълно написаното 

-
- Автомобил: VW POLO 1.7 SDI 60 k.s.
- Двигател: 6N 6KV
Re: Polo 1.7 SDI 60 к. с. 98 година.- проблем с заключване
Българин съм ама не ме бива с обясненията. На кратко отклучих колата с централното заключване, чуват се как машинките отключват обаче левите врати не се отварят нито от вътре нито от вън.Другото дясната предна врата при отключване се отваря само от вън.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”