Да запитам - един колега е решил да си вземе (предлагат му) Поло, 96 година, двигател 1,1 (не е съвсем сигурен - може и 1,0 да е), 3 врати, без грам екстри, за 3600 лв. ?
Та - струва ли си ?
Само да допълня, че колегата също е от Търговище, и колата му я предлагат тук. Предполагам че в София, Варна, Пловдив, ... може да има и по-добри предложения, но засега тук такова има.
И като "контра" - друг приятел продава Сеат Ибиза 98 година, пак 3 врати, за 3900 лв. (нямам повече инфо за Сеат-а).
Благодаря предварително за всички смислени съвети !
Струва ли си това Поло ?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- request
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Струва ли си това Поло ?
gr_kanev написа:Да запитам - един колега е решил да си вземе (предлагат му) Поло, 96 година, двигател 1,1 (не е съвсем сигурен - може и 1,0 да е), 3 врати, без грам екстри, за 3600 лв. ?
Та - струва ли си ?
Само да допълня, че колегата също е от Търговище, и колата му я предлагат тук. Предполагам че в София, Варна, Пловдив, ... може да има и по-добри предложения, но засега тук такова има.
И като "контра" - друг приятел продава Сеат Ибиза 98 година, пак 3 врати, за 3900 лв. (нямам повече инфо за Сеат-а).
Благодаря предварително за всички смислени съвети !
... дори само заради годината бих предпочел Сеат-а, въпреки че аз самият карам Поло, но ибизата е и малко по-широка....а с какъв мотор е испанката?
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Ами и аз чух не много добри неща за ламарините на Сеат (били нещо подобно като на една друга немска марка).
Благодаря на всички за отговорите !
За съжаление не знам никакви подробности за "испанката". За Поло-то може да се види малко ТУК Цената за него е малко по-ниска тъй като купувача е братовчед на продавача ... Може да наминем днес да погледнем и двете коли - най-малкото ще взема VIN-а на Поло-то и ще разбера много други неща, също евентуално и на Сеат-а.
Благодаря на всички за отговорите !
За съжаление не знам никакви подробности за "испанката". За Поло-то може да се види малко ТУК Цената за него е малко по-ниска тъй като купувача е братовчед на продавача ... Може да наминем днес да погледнем и двете коли - най-малкото ще взема VIN-а на Поло-то и ще разбера много други неща, също евентуално и на Сеат-а.
- gr_kanev
- Доктора
М-да-м, вече може да се слага
Сагата приключи, с "неочакван" край. Колегата си купи Ровър 214 SI, пак 3-врат, с японски двигател, бензин, 1,4 л, 103 к.с.; колата е 10-годишна, за 4000 лв., с много екстри. Лично за мен марката е доста екзотична, но ще видим какво ще излезе.
Благодаря на всички отзовали се !

Сагата приключи, с "неочакван" край. Колегата си купи Ровър 214 SI, пак 3-врат, с японски двигател, бензин, 1,4 л, 103 к.с.; колата е 10-годишна, за 4000 лв., с много екстри. Лично за мен марката е доста екзотична, но ще видим какво ще излезе.
- nasodotcom
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
тва за ламарините са пълна глупост...ибизата е с напълно подцинковано купе и грам не загнива...само първите бройки от 93-та имат проблем, който е отстранен 94г...дори предния калник, който е на винтове, имам едно леко отлюспено, там където се завинтва подкалника и нарочно не съм го оправил и го наблюдавам и си седи едно светличко сиво и няма никаква ръжда...ако не е удряна няма начин да загние...даже мойта в сервизната книжка още има гаранция против ръжда...изтича 10месец...ама е в Италия 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
леле,на това животно как му се чупят дръжките вътре,не е истина твоя човек какво си е взелgr_kanev написа:М-да-м, вече може да се слага

- gr_kanev
- Доктора
LILO&STICH написа:леле,на това животно как му се чупят дръжките вътре,не е истина твоя човек какво си е взел
Ами честно да си кажа, не ме е питал. Аз щях да го навивам за Сеат-а или Поло-то. Проблема си е негов. Аз просто исках да помогна.
Btw, някой да знае нещо сайт за Rover ?

Последна промяна от gr_kanev на Пет 13 апр 2007 21:44, променено общо 1 път.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”