въпрос относно спирачки на поло класик 1.4 аех
-
- Автомобил: Polo Classic
- Двигател: AEX 1997
въпрос относно спирачки на поло класик 1.4 аех
Здравейте колеги...карам поло класик с 1.4 аех двигател и понеже ми предстои смяна на предните спирачки които са 239-ки вентилирани и цената за нови е равносилна на тази за по-големи спирачки и се чудя дали не мога да ги заменя с по-големи.Намерил съм си 288-ци със шенкели и прочие,като цяло всичко необходимо за монтажа в моята,но се чудя дали ще паснат на мястото на моите?Ще съм благодарен на всеки отзовал се и споделил своето мнение. 

- GuLiVeR
- Автомобил:
- Двигател:
Re: въпрос относно спирачки на поло класик 1.4 аех
За спирачките незнам дали ще паснат,но после замислял ли си се,че по малко от джанта 15 цола няма да можеш да сложиш,даже да не е и 16 с тия 288мм знам че на 280 влиза само 15цоля и нагоре
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Колега, смени си дисковете с някаква прилична марка НОВИ и не се занимавай с глупости
На кола 60 коня да й слагаш такива спирачки е меко казано глупост.

-
знам колеги че двигателя и конете обезсмислят такава интервенция,но понеже имам възможност да я извърша не бих се отказал от нея,пък кой знае може да е някакво начало за нещо по-различно от стандартното,та най-важното за мен е да знам дали ще станат...
V_W_P написа:Здравейте колеги...карам поло класик с 1.4 аех двигател и понеже ми предстои смяна на предните спирачки които са 239-ки вентилирани и цената за нови е равносилна на тази за по-големи спирачки и се чудя дали не мога да ги заменя с по-големи.Намерил съм си 288-ци със шенкели и прочие,като цяло всичко необходимо за монтажа в моята,но се чудя дали ще паснат на мястото на моите?Ще съм благодарен на всеки отзовал се и споделил своето мнение.
Намери си шенкели + апарати + дискове + накладки от Polo 1.4 16V (256мм вентилирани).
И от каква кола са тези дето си ги намерил, твоите супорти не се разглабя.Вземи си комплект от поло с диск 256 шенкел със супорти наи лесно и безболезнено , за отзад дискови от голф и ставаш с перфектни спирачки.
-
тези които съм си намерил са от голф 3,а за отзад вече съм си монтирал...
Търсиш от Polo 16V 256мм вентилирани, дали ще е 6N или 6N2 16V, взимаш описаните по-горе неща и си ти. Като минимума за джанта ще ти е 14 цола, със сегашните ти 239мм е 13 цола.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”