Polo комби 98-ма AFT Странен проблем с клаксон - гори бушона

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
Потребителски аватар
balrog
Автомобил: VW Polo
Двигател: AFT 1998
Контакти:

Polo комби 98-ма AFT Странен проблем с клаксон - гори бушона

Мнениеот balrog » Нед 22 фев 2015 21:35

Здравейте! :) Проблема се появи днес след, като се опитах да сваля таблото,заради един индикатор който спря да свети. Той беше за пуснати фарове и реших да отворя и сменя лампичката. Нищо не направих със смяната,защото не можах да изкарам таблото понеже волана пречи. Или и той трябва да се свали или просто аз не можах да намеря подходящ ъгъл да го извадя. Единственото което направих беше да развия четирите видии и да откача кабела от буксата. След ,като не успях да го измъкна го сложих пак но при слагането не знам какво натиснах и клаксона свирна веднъж. Та завих обратно видиите с изключение на една, която падна и не я намерих. :( Запалих всичко си работеше без клаксона и веднага проверих бушона,разбира се беше изгорял и го смених. Натиснах клаксона и на втория път пак замлъкна... пак изгоря. Пробвах с още един бушон и резултата същия-гори. И самия звук на клаксона беше по различен. Ако има значение също днес си смених бутоните на вратите които отчитат дали е отворена вратата ,но не вярвам заради тях да се е получило.
И последно след като изгори бушон, като натисна клаксона се чува да цъка нещо от към релетата ,а дали така трябва да е ..не знам.
Моля ви от сърце ако някой има идея какво да проверя или от какво може да се е получило нека сподели. Благодаря предварително.
Колата е поло комби 98 набор.

Последна промяна от balrog на Нед 22 фев 2015 22:08, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ivostefanov
Автомобил: Audi A4
Двигател:

Re: Странен проблем с клаксон - гори бушона

Мнениеот ivostefanov » Нед 22 фев 2015 21:57

Редактирай си заглавието поне малко по правилата,не си от вчера във форума колега.
http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=7&t=297123

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”