Здравейте,
миналата година закупих колата и цяла година я карах без да съм сменяла ремъци, масло...
Сега вече трябва да ги сменя въпреки, че ми казаха, че не е износен ангренажният ремък. Колата е поддържана във оторизираният сервиз на VW и там е сменен ангренажен ремък през 2009 мисля беше. както и да е...
Искам да сменя всички ремъци, но искам аз да си ги закупя и да ми ги сменят. Сегашният ремък по мнение на специалисти е много хубав, но не му знам марката. Бихте ли ми помогнали с мнения за марки и съответно препоръки за ролки, водни помпи и др. А също, ако аз си закупя нещата, колко смятате, че биха ми взели в сервиза за смяната им?
Колата е Volkswagen - Polo 9N3 2006г 1.4 TDI BNM-Motor
P.S. Извинявам се, ако съм объркала нещо.
Благодаря предварително
Въпрос относно смяна на ремъци за Polo 9N3 2006 disel
-
- Автомобил: WV Polo
- Двигател: 1.4 diesel 2006
Въпрос относно смяна на ремъци за Polo 9N3 2006 disel
Последна промяна от Sky05 на Сря 15 апр 2015 21:29, променено общо 1 път.
- polovera_9n3
- Автомобил: VW POLO TDI
- Двигател: BNM 2007
Re: Въпрос относно смяна на ремъци за Polo 9N3 2006 disel
Колежке, оправи си заглавието според шаблона, който ти е дал колегата в горния пост. Тогава ще ти дам инфо за цени и марки. Правилата са за всички и трябва да се спазват. направи го така "Vw polo 9n3 2006 BNM- въпрос относно смяна на ремъци". Целта на това е, да може, който търси информация по - лесно да я намира. И след като ги смениш добре е да пишеш колко ти е струвало и какви марки консумативи си ползвала( марки на ремъци, помпи, шайби и т.н) Този форум е за взаимопомощ, и след като пуснеш тема за питане и/или проблем, трябва да пишеш за решението или развитието на проблема/обслужването.
ако не знаеш как да го оправиш заглавието на темата- даваш "промени мнение" на 1вия пост, горе в едно поле е заглавието на темата, там променяш според правилата и даваш "Изпрати"
Ако не го направиш, ще ти заключат темата и няма да имаш инфо
ако не знаеш как да го оправиш заглавието на темата- даваш "промени мнение" на 1вия пост, горе в едно поле е заглавието на темата, там променяш според правилата и даваш "Изпрати"

Ако не го направиш, ще ти заключат темата и няма да имаш инфо

- дърт милиционер
- Автомобил: WV Polo 2F 1993
- Двигател: 1.4 DIESEL
Re: Въпрос относно смяна на ремъци за Polo 9N3 2006 disel
Ремъци - Gates или Daiko. Водна помпа......каквато уцелиш. Хубаво е да я смениш и нея.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”