Сблъсках се с на пръв поглед елементарен проблем - не мога да си намеря стелки за моя модел Поло. В повечето случаи това което предлагат е около годината на производство но не и това което би трябвало да пасне на моята. Продавачите лесно се ориентират - 2001-2005, кристални фарове и това е. Купуваш и после си ги биеш от главата. Оказва се че имало и някакви модели които били по-особени в купето.
Значи казвам поне за ориентир - закопчалките са кръгли, на шофьорското място са на равзстояние 40 см една от друга, а на пасажерското място - 38 см. Възможно ли е да има разлика в закопчаването на двете стелки и да не би преди това да са местени тези закопчалки на пода. (не знам как се махат от мокета на пода). А когато я купих колата си имаше стелки, доста износени, което ще рече че не са сменявани, и двете си пасваха идеално и се закопчаваха - значи има оригинални стелки за моя модел. В посочените места във форума търсих - нямат такива за моя модел, мерихме и на място.
Polo 1.4, 16V, 2001 - нестандартни стелки
- freelancer
- Автомобил: VW Polo 1.4 MPI
- Двигател: AKK 2000
Re: Polo 1.4, 16V, 2001 - нестандартни стелки
И аз имам същият проблем колега. Купувал съм и винаги са тесни и се разхождат напред назад. Има стелки, по интернет може да намериш, но са по 50-60 лв.
Ей тия съм харесал и ще ги поръчвам, просто нямам избор.
http://hopshop.bg/index.php?main_page=product_info&cPath=234_251&products_id=4051
Тия, с които съм сега се движат напред назад и направо ме побъркват, защото нямат отвори за закрепяне.
Ще взема гумени, защото са по практични, имат си и борд за мръсотията и отвори за закрепяне. 55 лв е цената, би трябвало да станат.
Мокетни има и за 49 лв, но пък се скапват по бързо.
Търся си колан за пасажера(с механизма), сив на цвят, ако някой има да ми пише на лични.
Ей тия съм харесал и ще ги поръчвам, просто нямам избор.
http://hopshop.bg/index.php?main_page=product_info&cPath=234_251&products_id=4051
Тия, с които съм сега се движат напред назад и направо ме побъркват, защото нямат отвори за закрепяне.
Ще взема гумени, защото са по практични, имат си и борд за мръсотията и отвори за закрепяне. 55 лв е цената, би трябвало да станат.
Мокетни има и за 49 лв, но пък се скапват по бързо.
Търся си колан за пасажера(с механизма), сив на цвят, ако някой има да ми пише на лични.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”