Светят ми всички лампи по таблото на VW Lupo
Светят ми всички лампи по таблото на VW Lupo
Купих си VW Lupo преди 2 дена но ми светят доста лампи по таблото.Лампата на ABS,червената лампа с (!) и лампата за подгряването на свещите.Някой може ли да ми помогне или да ме насочи към свестен сервиз за диагностика.Предварително благодаря.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Не я ли прегледа обстойно колата и направи няколко кръгчета преди да е вземеш. Значи лампата (!) е за малко количество спирачна течност - (в казанчето съединителя или в спирачките). За лампата за подгряването на свещите имаше някъде по форумите нещо ... а за ABS -a може да е пак от недостига на течност ... ама най-добре наистина намери свестен сервиз ... иначе за сервиз на VW знам че има в Бургас .... тъкмо може да си направиш едно моренце .... успех с Lupo - аз съм доволен от моето ... макар че е малко маслоядец
Ходих на сервиз и ми казаха че лампата на спирачките свети от "стоп-машинката" която се намира под педала на спирачката а ABS-а свети заради некви датчици които се намират на самото колело.
Мерси все пак за инфото де.....случайно да знаеш някъде да продават Лупо на части че ми трябват някой дреболии като дръжка за врата и прозорец,външната капачка на резервоара и още такива дребни неща....
Мерси все пак за инфото де.....случайно да знаеш някъде да продават Лупо на части че ми трябват някой дреболии като дръжка за врата и прозорец,външната капачка на резервоара и още такива дребни неща....
Re: Светят ми всички лампи по таблото на VW Lupo
Пич за тези светлини мога да ти кажа кво да пробва6,при мен стана.Бушоните,които се намират на АБ сваляш ги и ги посменяш,или почистваш,каквото желаеш 

Благодаря ще пробвам но те моля да ми кажеш и какво е това "АБ".Тези бушони които са долу в ляво ли под волана?
Това е Акумолаторна батерия,извиняваи за техническият език но такова сум завуршил.Аз също си купих Лупо и сум страшно доволен от този автомобил.
- poliboy
- Автомобил: VW Lupo
- Двигател: 2001 AMF 1422cm3 TDI PD 75Hp
- Контакти:
Лапта за еър бега знам, че е светва при изтощена батерия, и я дават като грешка. Това (!) и на мен ми премигваше когато стоп машинката ми правеше мизерии и не ми светеха стоповете - аз я поразбутвах на ръка и се оправяше (иначе струва към 20лв). Така карам вече 2 година. Иначе дръжките са голям кът.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”