Няколко дребни проблема и въпроса за Поло 9N3

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
drotomir
Автомобил:
Двигател:

Няколко дребни проблема и въпроса за Поло 9N3

Мнениеот drotomir » Нед 14 юни 2015 9:07

Уважаеми колеги , имам 2-3 дребни въпроса , по скоро търся човек който е правил всичко това и знае откъде и как.

Първо , от известно време под таблото отпред се появи глухо притропване , нещо пластмасово сякаш леко тропка когато колата се движи по ситно неравен път , примерно чакълена настилка . Сякаш когато е студена не го чувам като понякога го има понякога пък го няма.Правих опити с поставяне на клапите за температурата и рециркулацията в различни положения но май не е от тях. Имам чувството че звука е от пластамасовото тяло на климата където вътре са радиаорите и клапите точно по средата на таблото се чува.

Второ , искам да си поставя парктроник , има ли някакви уловки или невъзможност ако се разпробие и постави на местата където са оригиналните датчици когато колата си има заводско такова чудо. Датчиците могат ли да се боядисват и отразява ли се на работата им.
Търся парктроник без дисплей а само с звукова сигнализация , предложете нещо качествено готов съм да дам до 100 лева без монтажа му.

Потребителски аватар
polovera_9n3
Автомобил: VW POLO TDI
Двигател: BNM 2007

Re: Няколко дребни проблема и въпроса за Поло 9N3

Мнениеот polovera_9n3 » Нед 14 юни 2015 9:56

Потребителски аватар
hooligans
Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
Двигател: 1.6 AEE

Re: Няколко дребни проблема и въпроса за Поло 9N3

Мнениеот hooligans » Вто 16 юни 2015 17:01