Проблем с накладките
- Tatrata
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: ABF
Проблем с накладките
Проблема е следния: 3 от предните накладки се износват равномерно, но на дясното колело-външната е супер изтъркана. Като карам пр. с 60 км/ч, пусна волана и натисна спирачката колата НЕ криви на никаде !! Накладките са на 10000км.
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
ми виж тогава дали са ти прави водачите на апаратаTatrata написа:Всичко, което изредихте съм го направил, накладките аз съм си ги сменял, но при смяната, възможно ли е да съм изкривил нещо, защото и аз не виждам причина всичко да е ОК, а накладките да са неравномерно изтъркани

- Tatrata
- Автомобил: VW Polo 6N1
- Двигател: ABF
vladko_g40 написа:ми виж тогава дали са ти прави водачите на апаратаTatrata написа:Всичко, което изредихте съм го направил, накладките аз съм си ги сменял, но при смяната, възможно ли е да съм изкривил нещо, защото и аз не виждам причина всичко да е ОК, а накладките да са неравномерно изтърканино не ми се вярва да си ги изкривил
Баш от тях беше ! Благодаря за мненията на всички, оправих ги !
Tatrata написа:vladko_g40 написа:ми виж тогава дали са ти прави водачите на апаратаTatrata написа:Всичко, което изредихте съм го направил, накладките аз съм си ги сменял, но при смяната, възможно ли е да съм изкривил нещо, защото и аз не виждам причина всичко да е ОК, а накладките да са неравномерно изтърканино не ми се вярва да си ги изкривил
Баш от тях беше ! Благодаря за мненията на всички, оправих ги !
Сега да почерпиш

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”