Здравейте колеги имам проблем с моето поло 1.6 моно инжекция 1995г. Проблемът е следния сутрин пали без проблем, но като поработи малко и като покарам 1-2 километра гасне даже един път ми го направи и в движение. Оборотите падат колата заглъхва и угасва, после не може да запали, но ако се изчака малко пали.
Сменил съм цялото моно, като сложих токова от Голф 3 пак АЕА. Колата е с газова уредба, но я карам само на бензин, защото я използвам малко и главно за кратки разстояния. На Вагком не излизат грешки.
Моля, който е имал този проблем или се сеща какво да проверя да даде информация или насока за проблема.
Аз засега съм се спрял датчика на Хол, но се съмнявам и за конденз в дистрибуторната капачка, бензиновата помпа и датчика за температурата.
Polo 1995, 1,6 AEA - Гасне, понякога и в движение
- Bai Sando
- Автомобил: Audi A 3
- Двигател: 2000 TDI 2006г
Re: Polo 1995, 1,6 AEA - Гасне, понякога и в движение
Това са точно симптоми за заминаващ датчик на хол.Ако има от къде да пробваш с друго делко като твоето,ще си покаже веднага.Сменяй на време,че не се знае колко още ще изкара. 

- 4i4o-dido
- Автомобил: POLO 1.6 6N
- Двигател: AEA 1995
- Контакти:
Точно датчика ги прави тези номера. Датчика е над 50 лв, а за тези пари взимаш цяло делко/2ра ръка/.
Колеги, много благодаря за добрите съвети. Два три дена я карам и не се поява проблема, но беше по-топло, а ми прави впечатление, че този номер го преви сутрин когато е по-хладно. Възможно ли е да е от конденз в капачката?
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”