polo 9N 2002 TDI говорители на задни врати

Техническа и сервизна информация за Polo, Lupo, Up и Fox
nikolaygspasov
Автомобил:
Двигател:

polo 9N 2002 TDI говорители на задни врати

Мнениеот nikolaygspasov » Чет 20 авг 2015 22:57

Здравейте.Бих искал да запитам нещо за моето polo 9N 2002 .Искам да му сложа говорители на задните врати ,а незнам размер.Най лесно е да ги разглобявам ама не искам да счупя някоя щипка ,та не е срамно да попиташ де!Мерси предварително.

Последна промяна от nikolaygspasov на Пет 21 авг 2015 11:44, променено общо 1 път.

koeff
Автомобил:
Двигател:

Re: polo 9N 2002 TDI говорители на задни врати

Мнениеот koeff » Съб 22 авг 2015 15:57

И аз искам да разбера какъв е размера, но не мога да сваля кората. Нямам представа къде са му скрити винтовете :) Моето е 9N3, ако някой е свалял кори и знае размера на говорителите във вратите моля да помогне :)

Потребителски аватар
stefko1992
Автомобил: vw polo 9n
Двигател: SDI 64 hp

Re: polo 9N 2002 TDI говорители на задни врати

Мнениеот stefko1992 » Нед 23 авг 2015 18:32

Здравейте и аз като вас имам поло 9н но с 2 врати.Свалянето става с напъване и дърпане поне при мен,чува се силно пращене и чаткане и някои от копчетата се счупиха но пък си купих нови копчета.Както и да е размера на говорителите при мен е 6 инча но това са заводските които са направени да влизат точно по мярка.В моя случай аз нямах изобщо никакви говорители отзад и си поръчах от представителство на vw две пластмаси в които идеално биха се събрали 6 инчови заводски говорители но ако си купите други няма да влязат в резултат на което си купих 5,25 инчови които се събраха.Чуват се малко по слабо от предните заводски но пак е нещо.Иска ми се да добавя и bassbox от фибро стъкло някъде от страни в багажника, но тъй като не съм правил никога преди не мога да се реша. :c010

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”