Въпрос за свещите?
Въпрос за свещите?
Въпроса ми е с каква резба са свещите къса или дълга?Колата е Поло 99 год. 1.4 APQ мотор. Също така искам да попитам кои са наи-добрите свещи?Благодаря предварително!
- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за свещите?
Свещите са по каталог така 4е много трудно ще ти ги объркат в магазина ...G_G_ написа:Въпроса ми е с каква резба са свещите къса или дълга?Колата е Поло 99 год. 1.4 APQ мотор. Също така искам да попитам кои са наи-добрите свещи?Благодаря предварително!
За полото си вземи свещи БЕРУ,поне аз от тях съм много доволен...
Купих Бош и след 1000 км. едната изгоря.... така 4е Беру му е маиката...
Имаше и още едни но не се сещам как се казваха то4но ,те са фабри4ни за ФВ ,мисля 4е NGK бяха

- Anbuch
- Полохолик
- Автомобил: VW POLO 6R
- Двигател: CGGB 2010г
- Контакти:
С две ръце гласувам за NGK
Останах не доволен от Beru триполюсни (много бързо им свърши електрода) , от BOSH триполюсни ( де-що има порцелан по тях се напука и стана кафяв) и Brick еднополюсни ( .....абе на кола дето и дават да излиза от завода с триполюсни не бива да се слагат еднополюсни)
NGK - 8.50 лв 1бр
Beru - 8.50 1 бр
BOSH- 7 лв 1 бр
Brick - 5 лв 1бр
http://www.ngkpartfinder.co.uk/car_comm ... engine=1.4

NGK - 8.50 лв 1бр
Beru - 8.50 1 бр
BOSH- 7 лв 1 бр
Brick - 5 лв 1бр
http://www.ngkpartfinder.co.uk/car_comm ... engine=1.4
Последна промяна от Anbuch на Сря 25 апр 2007 21:37, променено общо 1 път.
- vladko_g40
- Автомобил: Audi A6 Audi 90
- Двигател: AEB AAN
- Контакти:
само ngkAnbuch написа:С две ръце гласувам за NGKОстанах не доволен от Beru триполюсни (много бързо им свърши електрода) , от BOSH триполюсни ( де-що има порцелан по тях се напука и стана кафяв) и Brick еднополюсни ( .....абе на кола дето и дават да излиза от завода с триполюсни не бива да се слагат еднополюсни)
NGK - 8.50 лв 1бр
Beru - 8.50 1 бр
BOSH- 7 лв 1 бр
Brick - 5 лв 1бр

- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
За това говорехмеvladko_g40 написа:само ngkAnbuch написа:С две ръце гласувам за NGKОстанах не доволен от Beru триполюсни (много бързо им свърши електрода) , от BOSH триполюсни ( де-що има порцелан по тях се напука и стана кафяв) и Brick еднополюсни ( .....абе на кола дето и дават да излиза от завода с триполюсни не бива да се слагат еднополюсни)
NGK - 8.50 лв 1бр
Beru - 8.50 1 бр
BOSH- 7 лв 1 бр
Brick - 5 лв 1бри аз съм много доволен от тях

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Въпрос за свещите?
Vextor написа:Свещите са по каталог така 4е много трудно ще ти ги объркат в магазина ...G_G_ написа:Въпроса ми е с каква резба са свещите къса или дълга?Колата е Поло 99 год. 1.4 APQ мотор. Също така искам да попитам кои са наи-добрите свещи?Благодаря предварително!
За полото си вземи свещи БЕРУ,поне аз от тях съм много доволен...
Купих Бош и след 1000 км. едната изгоря.... така 4е Беру му е маиката...
Имаше и още едни но не се сещам как се казваха то4но ,те са фабри4ни за ФВ ,мисля 4е NGK бяха
аз съм с свеши искра мноо са яки.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”