Значи току що си взех Поло. От ляво до шофьора парното/климатика не духа. Не мога да връткам кръгчето, което затваря и отваря духалката. (не знам как точно да го обясня, но се сещате)
Другите духалки (2-те в средата и 1-та в дясно) си работят перфектно.
Как да сваля решетката, за да проверя и какво може да е, за да не духа от там? Как да го оправя?
Благодаря.
Проблем с парното/климата (в ляво)
- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Проблем с парното/климата (в ляво)
С отверка се свалят , напъни го лекинко и ще излезе .........Виж да не се е отка4ила "релси4ката " която е зака4ена към колелцето и от това да не се отваря-затваря ..............ostavime написа:Значи току що си взех Поло. От ляво до шофьора парното/климатика не духа. Не мога да връткам кръгчето, което затваря и отваря духалката. (не знам как точно да го обясня, но се сещате)
Другите духалки (2-те в средата и 1-та в дясно) си работят перфектно.
Как да сваля решетката, за да проверя и какво може да е, за да не духа от там? Как да го оправя?
Благодаря.
- ostavime
- Автомобил: Мазда
- Двигател:
Много ме е страх обаче. Така де, от къде да го напъна? Горе/долу или от страните? На къде да го вадя?
И ако го сваля, ще се ориентирам за нещата, които казваш? Имам чувстовот, че е забило в позиция в дясно, демек на там на където трябва да е позицията за отворено, да духа всъшност, ама нейсе. Няма никой. Грам не духа. А от горе, това малкото дето е, за да размразява стъклото си духа. Или поне така ми се струва.
И ако го сваля, ще се ориентирам за нещата, които казваш? Имам чувстовот, че е забило в позиция в дясно, демек на там на където трябва да е позицията за отворено, да духа всъшност, ама нейсе. Няма никой. Грам не духа. А от горе, това малкото дето е, за да размразява стъклото си духа. Или поне така ми се струва.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”