Здравейте!!!Аз съм нов собственик на Поло 1.4 16в и искам да попитам дали някои може да ми помогне?
Проблема е следния:в ниските обороти (под 1000) колата притриса на моменти.Може ли някои да ми каже от какво се получава това??
Благодаря предварително!!!

питане (проблем) Поло 1.4/16v
- ionov
- Автомобил:
- Двигател:
благодаря за поправката, вярно че бяха NGK.ако може да попитам и още нещо:казаха ми че може да е от някаква грешка и трябвало да откача клемите на акумолатора за 1 час, обаче преди време един мои познат откачаше клемите и след време грешките станаха повече и колата започна изобщо да не пали......какво да правя
отново благодаря предварително

- Vextor
- Автомобил:
- Двигател:
Пи4 не се занимаваи с глупости а направо отиваи на диагностика , няма смисъл да даваш 300 лева за нови кабели и свещи при положение 4е може да не е от тях .....ionov написа:благодаря за поправката, вярно че бяха NGK.ако може да попитам и още нещо:казаха ми че може да е от някаква грешка и трябвало да откача клемите на акумолатора за 1 час, обаче преди време един мои познат откачаше клемите и след време грешките станаха повече и колата започна изобщо да не пали......какво да правя
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Подкрепям идеята за диагностика! За 30-50лв ще разбереш какво точно не е наред и ще си спестиш много разходи дори и да имаш нещо за правене поне ще знаеш точно какво е и ще си го купиш точно него или ще се насочиш към точния майстор и тн... остава някой колега да препоръча добър диагностик който да е замесен с клуба ... аз все пак съм новобранец и не смея да препоръчвам сервизи 

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”