Здравейте.Та,сдобих се с въпросната колица но имам няколко въпросчета,а именно:
1.Дневния и големия километраж не работят,скоростомера работи обаче.Работят и бензиномера както и уреда за темп. на водата.
2.Оборотомера, като включа колата застава на 3000 оборота и не мърда,колата си работи на нормални обороти.
3.Часовника не може да се настройва,ръгах в бутончетата за промяна на часа и минутите но,нъцки.
4.Там от където влиза в купето жилото за предния капак ,ми се струва ,че влиза вода.Начин за запушване?
5.Филтър за купе има ли таз гад?
Та това са ми за сега въпросите,ако някой може да съдейства със отговорите да свирка.
ПП Колата иначе е чук,набира като оса в атака. :D
Polo 2f 1.3 GT-въпросчета
- дърт милиционер
- Автомобил: WV Polo 2F 1993
- Двигател: 1.4 DIESEL
Re: Vw polo 2f 1.3 GT-въпросчета
Предполагам , че става дума за Г-40. Мотор бензин 1.6 / щом си с оборотомер - на дизела няма/. Филтър на купето няма . Километража е елементарен - със зъбни колела - щом не работят числата - прецакано зъбно колело - смени километража - в автоморгите са по 15лв. А относно влизането на вода в купето - виж първо да не е загнило под акумулатора /там им е слабо място/.
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Грешно предположение. Поло от тая генерация нямат 1.6 мотор. ГТ-версията е с 1.3 мултипойнт 75к.с.
Иначе си прав, че таблото е заминало и е по-добре ново за донор - може да се смени само километража и спидометъра, за да си остане с оборотомера.
Иначе си прав, че таблото е заминало и е по-добре ново за донор - може да се смени само километража и спидометъра, за да си остане с оборотомера.
Не е G40 колега,1.3 GT 75 кс е.То аз хубаво да взема табло от морга ,ама всички са без оборотомер да го ева.И не ,под акумулатора е здраво,просто сега при дъждовете ми се стори влажно пред шофьорската седалка в ляво под жилото точно.
ПП Чудя се да няма датчик за оборотомера накъде на скоростната кутия и той да е сдал багажа? :D
ПП Чудя се да няма датчик за оборотомера накъде на скоростната кутия и той да е сдал багажа? :D
- stefan4o
- Автомобил: VW Jetta
- Двигател: PN 1990+KR 1987
- Контакти:
Вземи табло за донор без оборотомер и събери от двете едно. Аз съм го правил успешно два пъти на Голф Джета Мк2, не вярвам при поло да не стане.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”