polo 9n3 1.4 bky - мнение за двигател
- goodlucker
- Автомобил: Polo
- Двигател: 1996
polo 9n3 1.4 bky - мнение за двигател
Полото е с блокирал двигател. Този който е на колата е без EGR клапан и много трудно да се намери такъв двигател. От месец и половина търся и няма. Намирам същия двигател и всичко е едно към едно ( код на двигателя, визията му) обаче е с EGR. Мислех си дали може да се сложи такъв двигател и просто EGR-а да се изолира? Няма да трябва софтуерна намеса според мен защото колата оригинално си е без? Дали става по този начин? Найстина много ще оценя, ако ми кажете, че съм преровил целия интернет и двигател такъв не намирам... (в чужбина съм). Намерих в ebay точно какъвто ми трябва, но колко е читав никой не може да каже и дали въобще ще работи. За това съм решил да купя друго поло което е 2002-3 (моето е 2007) в движение защото е на цената на която продават двигателя (лудост.. ) но поне може да се види как е двигателя и как работи. Благодаря ви.
- M3ntata
- Автомобил: Golf MK4 4motion
- Двигател: V5 AGZ
Re: polo 9n3 1.4 bky - мнение за двигател
Колега имам Golf 4 1.4 75hp 16v AXP (с EGR) Дава ми грешка за неизправност, пробвал съм и с откачена букса да карам и не усетих разлика. НО НЕ МОГА ДА ТИ ГАРАНТИРАМ, просто в моя случай колата си върви без него, без да бута разхода и други странични проблеми.
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”